Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CB Logan


Guest aditza_70

Recommended Posts

  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da,de ce?este ceva neinregula cu acest soft?

Ori softul nu e 7101 ori nu ai CB ( computer de bord, nu tablou de bord ) Tie iti arata pe LCD temperatura, carburant, km, asta nu se numaste CB, CB e cind iti arata consumul de carburant, autonomie etc. Apropo, ai maneta dreapta aia cu stergatoarele cu switch in capat ? De acolo se schimba functiile la CB, ceea ce tu banuiesc ca nu ai avind in vedere ca ai soft 7101 ( asa cum tu ai zis )De-asta m-am mirat asa ca asteptam lamuriri daca nu te-ai edificat deja citind pe-aici pe forum.
Link to comment
Guest aditza_70

cred ca faci o confuzie,daca ar fi fost afisate toate functiile nu cred ca mai ma interesa sa activez ceva pentru ca erau active,iar ceea ce are orice masina ca ceasuri sau lcd se cheama tablou de bord,cat despre CB acesta este o functie suplimentara a ceea ce se afiseaza pe tabloul de bord la solicitarea soferului.Eu cred ca asta ar trebui sa fie diferenta intre cele doua[TB si CB].

Link to comment

Uite care e treaba : soft 7101 NU are CB, nu afiseaza nimic despre consum mediu, autonomie , viteza medie etc. Si nu ai nici maneta stergatoare de parbriz cu switch in capat pentru schimbarea fuctiilor CB. Gresesc pina aici ? Cred ca nu .Ca sa ai CB cum au versiunile superioare ( laureate, prestige ) si pentru ca esti baiat bun si stii sa ceri informatii de pe forumuri in mod politicos iti spun si ce trebuie sa-i faci la masina ca sa ai ce vrei tu, se schimba urmatoarele piese :1, Tablu de bord ( TB cu soft cu CB ) pret ~2000 RON2, Cablaj motor > interior pret cit o fi ~ 500 RON3, Maneta cu schimbare functii CB ~150 RON4, Manopera service autorizat Dacia-Renault ~100 ROn / oraPreturile sint aproximative, cel mai bine du-te in service ca te rezolva ei fara probleme, banii sa-i ai, cu 3000 RON te-ai scos.Oricind cu cea mai mare placere iti stau la dispozitie cu informatii suplimentare.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Cine ma poate lamuri daca CB de Logan cu soft 7101 se poate activa toate functiile respective?este posibila treaba sau trebuie si alte modificari?

Poate postez tarziu.la orice logan se poate activa CB.Tot ce are soft care se termina cu cifra 1 este fara si tot ce se termina cu cifra 2 este cu..Eu am facut personal la loganul; meu aceasta modificare si nu-i mare lucru.Cel mai greu a fost sa imi gasesc un soft cu 2 la urma.L-am scris in memorie , am tras doua fire si am pus un push buton pentru schimbare functii.Si daca tot am desfacut bordul mi-am schimbat luminile adica tot ce e lumina in bord am pus rosu si acele indicatoare albastre.Arata super.
Link to comment
  • 1 year later...

Si pentru cine e curios sa afle cit combustibil mai are in rezervor(cu aproximatie +/- 1 litru) masina fiind daca e posibil la umbra,cu motorul rece si pe teren drept,altfel va arata mai mult decit valoarea reala:1.Se tine apasat butonul negru de pe bord dintre cele 2 ceasuri(turometru si kilometraj).2.Cu minuta dreapta se pune contactul,fara a se lua mina de pe buton.3.Se asteapta cca 5-6 secunde si apare versiunea de soft(in cazul meu 6001.4.Se elibereaza butonul si se apasa din nou,se va face un test al caracterelor de pe display si al acelor indicatoare din bord(nu va panicati e normal sa se miste)acestea vor baleia din 40 in 40.5.Se apasa din nou butonul si voila citi litri de combustibil mai aveti.Mai exista ceva prin acest meniu dar nu se stie ce ar fi.6.Se aduce cheia in pozitia de baza.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines