Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru Magnat Monitor 880


Guest atox

Recommended Posts

Salut, stti cumva cati microfarazi are condensatorul electrolitic C2 de pe filtrul boxelelor Magnat Monitor 880 ? Daca are cineva schema filtrului ? Multumesc anticipat !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Salutari.Revin si eu cu aceasi rugaminte, de publicare a valorilor componentelor din componenta filtrului boxelor Magnat Monitor 880, deoarece la cele pe care le detin se pare ca a fost umblat, iar valorile originale nu au fost respectate la inlocuirea componentelor ( astfel am ajuns cu inaltele decedate ).Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

No, sa le fie de bine, nu asta ma intereseaza acum ( am urechea praf, nu ma apuc sa o dau de garduri cu dinamica, spectru si mai stiu ce alti termeni folosesti unii ca mine doar pentru a-si demonstra capacitatile ( rahat, credibilitatile si placebourile ) in materie audio.

Link to comment
Share on other sites

Cauta , si noi suntem interesati sa facem de ras asemenea incinte !

Nu aveti absolut deloc de ce râde, vă asigur...MM880 reprezinta cea mai buna implementare D`Appolito in categoria boxelor de casa pana in 2000 euro, nu ai cum sa cumperi ceva mai bun la banii acestia...daca punem la socoteala ca in 2007 perechea de MM880 costa 700 RON, iar actualmente pretul a crescut la 1100 RON, nu s-ar zice ca nu sunt dorite...legile economiei de piata, raportul cerere-oferta=pret .

Filtrele sunt OK concepute(se putea si mai bine), impecabil executate, C2 are 4,7uF/50V nonpolar. :rade:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines