Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare alarma ptr Audi A4 "97

Recommended Posts

Salut vreau sa montez si eu o alarma la Audi A4 ptr a beneficia de luxul de a deschide usile cu telecomanda, mentionez ca masina are inchidere centralizata si din ce am observat nu este cu motor ci pe aer.M-am gandit sa-i conectez releul de la alarma care actioneaza la inchis/deschis din telecomanda la firele care vin de la contactul de la cheie care este in usa.Am gasit firele numai ca sunt destul de multe si as vrea sa intreb daca stie cineva care sunt culorile la fire sa nu fiu nevoit sa desfac juma de masina.Practic vreau sa pun in paralel releul cu contactul de la cheie. Nu stiu daca este important sa specific ca cheia este codata.Care sunt culorile sau o schema electrica ar fi perfect daca m-ati putea ajuta.Multumesc anticipat.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest marius_barcelona

Salut.Am montat si eu recent la un passat din 98,ii cam asemanator cu audi tau,.Vezi ca la contactu de la usa sunt doua fire,la mine era rosu cu negru si rosu cu galben,ceva de genu,ambele lucreaza cu Masa(-),una este inchisu cealalta deschisu.dupa ce o sa le afli o sa fie usor sa montezi alarma.Succes

Eu iti voi da informati sigure si ne eronate despre firele necesare de la AUDI A4 (din 97, pe compresor) pentru conectarea unei alarme.-Plus (+) permanent. ROSU (locatia, tablou sigurante)-Minus (-) MARO. (sau direct pe caroserie) (locatia, in prag)-Plus contact (Acc) NEGRU cu GALBEN. (locatia, tablou sigurante) -Fir de contacti pentru usi (pe minus) MARO cu ALB (locatia, in prag)-Fire de semnalizare NEGRU cu ALB si NEGRU cu VERDE (locatia, in prag)-INCHIDEREA CENTRALIZATA comenzi de minus.-Inchis (cu minus) ALBASTRU cu GALBEN. (locatia, filonul care iese din usa soferului)-Deschis (cu minus) GRI cu ALB. (locatia, filonul care iese din usa soferului) -Confortul (ridicare geamuri cu comanda de minus 10-20 secunde) MARO cu ALB. (locatia, filonul iese din usa) :da :da :da

• 4 months later...
Guest denzzel

salut...am un audi A4 2001 am inchidere centralizata ( pe aer ),din cheie vreau sa ii montez o goarna ca atunci cand deschid - inchid masina sa bipuie sau sa scoata un sunet ca sa stiu daca e inchisa sau deschisa...( fara sa ii montez alarma ca am o gramada de fire plus inca o telecomanda in plus si nu imi place)

cumpara un buzer care tiuie in momentul in care il alimentezi si leagal cu doua diode pe motorasul de la compresor, e cea mai simpla varianta.Daca vrei si altele mai sunt da trebuie sa te descurci si la masina si la electronica.