Guest happyxxl Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 As avea nevoie de un convertor u/i ce are la intrare maxim 15V , iar la iesire -1A +1A Link to comment
ROBEERT Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Sa-l cumperi? Sau sa-l construiesti??? Fii te rog mai explicit. Link to comment
srdjan Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 are legatura cu topicul acesta: viewtopic.php?f=66&t=71875incercand sa ghicesc cred ca: cu un traductor bazat pe efect Hall vrea sa masoare curentul ce trece printr-un conductor. Iesirea traductorului este in tensiune. Cu un amplificator operational cred ca vrea sa comande in tensiune o sursa de curent de la -1A pana la 1A si sa scoata o diagrama Bode a acestui amplificator. Daca am ghicit bine mi se pare aiurea cerinta. Link to comment
Guest happyxxl Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Trebuie sa construiesc o schema care sa imi scoata parametrii aia, eu urmand sa bag la intrare fie semnal sinusoidal fie semnadal treapta Link to comment
srdjan Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Dă-mi voie să te ajut să pui problema.Semnalul de ieşire am înţeles că vrei să fie în curent între -1A şi +1A.Dacă dai la intrare semnal sinuoidal ce te interesează: frecvenţa sau amplitudinea?Care ar fi valorile limită (sus şi jos) ale semnalului de intrare pentru care doresti respectiva ieşire?La varianta 2 e vorba de semnal treaptă sau semnal dreptunghiular? La mine în cartier nu e acelaşi lucru.Traptă: _____|-------------------------------Dreptunghiular: _|-|_|-|_ Semnalele de intrare trec prin 0 (zero; mă refer la amplitudine evident)?Ne mai interesează şi ce aţi studiat la scoală până acum să ştim la ce abordare se aşteaptă profesorul tău.Odată ce ne lămureşti aceste aspecte sunt convins că o să auzi mai multe idei şi păreri. Link to comment
Mindware Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ce prof ti-a cerut asta? Link to comment
Guest happyxxl Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Trebuie sa demonstrez caracteristicile integratuluiCSNE 151.Si am mai multe cerinte printre care si domeniu de frecventa si raspunsul la treapta .Mi-a zis k generatoarele din laborato nu pot scoate curentii de care am eu nevoie asa ca ar trebuie sa concep eu unul! Link to comment
Recommended Posts