Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider STV21-200


mgigeone

Recommended Posts

va salut ! are sasiu CTU AA , procesor TDA9350PS/N2/1/0508 , functioneaza cu imagine si sunet un kik si cade in stby , am zis ca o fi din CL am pus si un tub nou de proba si face tot la fel , experienta mea in sasiul asta tinde spre zero , ceva idei ? un dump bun sa incerc si varianta asta are cineva ? deocamdata masurat tensiuni ok , condi electrolitici sursa primar , secundar masurati cu essermetrul care au fost buni au ramas , care nu corespundeau am pus noi. apropo , are traful de linii schimbat , in loc de cel original a fost plantat un 7950 , zice clientul ca merge cu el din 2006 , sa fie si de aici ceva problema sa nu-i mai placa ? vad ca G2 este corect , focalizarea buna , nu se vede nimik incins pe sasiu ...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

scz ca pana acum nu v-am raspuns , pe tz7575 tens 3,42 v stabila , e pus un BD237 in loc de BC337 de catre unul din cei doi inaintasi care au sapat la el , am decuplat cei 2 pini pe rand si tot se opreste . ce ma intriga e ca tot singur se restarteaza daca il lasi in pace , si tot asa ..... baleiajul vertical pare sa lucreze bine , i-am schimbat toti condi electrolitici din zona , am relipit zona din nou , cand functioneaza imaginea e deschisa normal ...banuiesc a fi procesorul de vina .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 2 weeks later...

Multumesc (cu intarziere) pt dump, dar abia azi am facut niste probe.Cu acest dump apare rastrul cu cursa inversa si tv trece in stby dupa 6-8 sec.

Link to comment
Share on other sites

Mi-e sa nu va incurc si mai mult cu metodele mele de depanare.Pt ca nu pot merge pe teren si nu pot manevra tuburi, colegii ce ma mai ajuta aduc numai placile.Eu le pot depana sa zicem 95% fara tub.Scotea videocomplex pe euroscart dar nu aveam nimic pe catozii tubului.Cu aproximatie cam aceasta era si descrierea colegului.Cand am scos memoria a aparut semnal pe catozi.Atunci am cerut eu dump-ul.Pt ca am vazut ca procesorul este si la un PT92 am incercat cu unul de la un procesor cu alta terminatie si am imagine cu acesta, dar usor deplasata stanga(max 2cm) si ridicata putin pe verticala.Ma mai enerveaza ca memoreaza canalele dar nu si lumina/contrast/culoare dar am numai telecom de Philips L6(cap rotund) si P1696.Alta ciudatenie, programele cu teletext au cursa inversa cadre sus.Am invartit atatea memorii ca unele au ramas cu valoarea 32 la lum/contr/col si nu mai are nici deplasarea stanga si sus, nu ma intrebati cum.O pun sa o studiati daca aveti sasiul.Nu o pot arhiva.

post-27339-139829701775_thumb.jpg

post-27339-139829701783_thumb.jpg

post-27339-139829701789_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines