mgigeone Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 va salut ! are sasiu CTU AA , procesor TDA9350PS/N2/1/0508 , functioneaza cu imagine si sunet un kik si cade in stby , am zis ca o fi din CL am pus si un tub nou de proba si face tot la fel , experienta mea in sasiul asta tinde spre zero , ceva idei ? un dump bun sa incerc si varianta asta are cineva ? deocamdata masurat tensiuni ok , condi electrolitici sursa primar , secundar masurati cu essermetrul care au fost buni au ramas , care nu corespundeau am pus noi. apropo , are traful de linii schimbat , in loc de cel original a fost plantat un 7950 , zice clientul ca merge cu el din 2006 , sa fie si de aici ceva problema sa nu-i mai placa ? vad ca G2 este corect , focalizarea buna , nu se vede nimik incins pe sasiu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ionel Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Buna gluma>sa nu-i mai placaceva : screen-UG2=350-400v si pe ci BV ceva lipituri reci la pini(este una din protectiile trafo linii si daca BV nu lucreaza corect,trafo linii sesizeaza aceasta si tv-ul intra automat in STBY,...verifica!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 tz 7575 =formeaza 3v3 ...cand ii dai start ,la cat coboara tens ? Pin 50 ,49 ...ii lasi in aer pe rand r3460 din pin 8 al trafo linii Bf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgigeone Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 scz ca pana acum nu v-am raspuns , pe tz7575 tens 3,42 v stabila , e pus un BD237 in loc de BC337 de catre unul din cei doi inaintasi care au sapat la el , am decuplat cei 2 pini pe rand si tot se opreste . ce ma intriga e ca tot singur se restarteaza daca il lasi in pace , si tot asa ..... baleiajul vertical pare sa lucreze bine , i-am schimbat toti condi electrolitici din zona , am relipit zona din nou , cand functioneaza imaginea e deschisa normal ...banuiesc a fi procesorul de vina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Salut, am acelasi tv.Am nevoie de un dump daca se poate. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Incercati cu acesta : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Multumesc (cu intarziere) pt dump, dar abia azi am facut niste probe.Cu acest dump apare rastrul cu cursa inversa si tv trece in stby dupa 6-8 sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Care a fost defectul (manifestarea ) , pana in : rescrierea memoriei ??Ceva detalii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Mi-e sa nu va incurc si mai mult cu metodele mele de depanare.Pt ca nu pot merge pe teren si nu pot manevra tuburi, colegii ce ma mai ajuta aduc numai placile.Eu le pot depana sa zicem 95% fara tub.Scotea videocomplex pe euroscart dar nu aveam nimic pe catozii tubului.Cu aproximatie cam aceasta era si descrierea colegului.Cand am scos memoria a aparut semnal pe catozi.Atunci am cerut eu dump-ul.Pt ca am vazut ca procesorul este si la un PT92 am incercat cu unul de la un procesor cu alta terminatie si am imagine cu acesta, dar usor deplasata stanga(max 2cm) si ridicata putin pe verticala.Ma mai enerveaza ca memoreaza canalele dar nu si lumina/contrast/culoare dar am numai telecom de Philips L6(cap rotund) si P1696.Alta ciudatenie, programele cu teletext au cursa inversa cadre sus.Am invartit atatea memorii ca unele au ramas cu valoarea 32 la lum/contr/col si nu mai are nici deplasarea stanga si sus, nu ma intrebati cum.O pun sa o studiati daca aveti sasiul.Nu o pot arhiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.