Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda TV " Shov "


Recommended Posts

Buna seara. Telecomanda din attach este cea originala si as avea impresia ca nu se gaseste. Am cautat la cateva firme si nu am gasit-o. Nu sunt sigur daca se potriveste in locul ei una NP51. Sau daca stie cineva care s-ar mai potrivi in locul celei originale?

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Salut! s-au facut cu mai multe tipuri de sasie si procesoare la aceste Shov-uri:sasiu TV2K-Ivory,Tauras-proc.ST92195C7B1-mrp/mcm/mbf>telec. N18...sasiu M03 Ivory proc.ST92195C7B1-mbf/mbe>telec.N18...sasiu STC TV5 Ivory proc.ST92195C8B1/mbf...sasiuTV2KR>telec.RC2...si un Shov 437,STV50,STV5021T cu proc.87CM38N-3GG3.....acum depide cu ce este echipat TVC dvs!...cu respect

Link to comment

L-am avut la reparat. Nu mi-am dat seama ca o sa fie asa ciufulita treaba. Din cate imi amintesc, este echipat cu procesor - jungle din familia TDA 93-- sau TDA 95-- ( ce-i drept, nu m-am uitat ).Am mers pe principiul ca o am pe cea originala si ma iau dupa ea. Dracu a stiut ca nu este de gasit.A mai ramas sa vorbesc la noi la depozit. Sa vad daca o au pe stoc.

Link to comment

Problema rezolvata. Am gasit telecomanda originala la noi la depozit. Nu mi-am batut capul prea mult ca " sa-mi aglomerez capul " ( sa vad cu ce integrate este echipat, mai ales ca am avut-o pe cea originala drept model ). Nu stiam ca s-ar fi putut sa nu gasesc telecomanda. Stiam ca in general marca Shov nu mi-a creeat probleme in aceasta privinta. Chipurile, am gasit-o.O seara buna tuturor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines