Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Graetz melodia 300


Guest ionion_2004

Recommended Posts

Guest ionion_2004

stimati electronicti,atasez poze cu un Graetz melodia 300. Puteti identifica va rog condensatorii electrolitici de iesire sunet? Va multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Dincolo de ortografie...din foto se vede ca ai un final stereo aproape sigur echipat cu AD161-AD162 si cnd de iesire sunt conectati exact in punctul comun de conectare al emitorilor , asta daca stii unde sunt emitorii , in caz contrar cauta pe gogu un datasheet si te lamuresti. :da

Link to comment
Guest ionion_2004

Din pacate datasheet nu se gaseste pentru modelul acesta de radio..si cunostintele mele de electronica sunt aproape de zero :). deci este vorba de cei doi condensatori mici (culoare neagra) de 220 micro farazi. problema mea era de fapt ca la iesirea stanga in boxa se auzea doar un gâjâit ce nu poate fi numit sunet. mi-a fost recomandat sa schimb acei condensatori.Multumesc pentru raspunsuri.

Link to comment

Daca cunostintele tale in electronica sunt aproape 0 iti recomand sa-l duci la un electronist. Banui canu ai nici instrument de masura si nici nu stii sa faci masuratori. Eu ma refeream la cei 2 condensatori galbeni (identici) de langa cond. cel mare. Dar pt siguranta trebuie verificat cu un aparat de masura.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines