Guest ionutz72 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Am primit un tv mai vechi Metz 7945 B70-VT la care prin mufaeuroscart functioneaza numai anumite device-uri, si toate carefunctioneaza merg numai cu cablu euroscart-euroscart. Nu vreasa mearga nimic ce ar pleca din RCA spre el sau adaptoare RCA-euroscart (chiar nici la cele care merge cu cablu euroscart-euroscart). Pentru ca nu ma prea pricep,pe acea mufa euroscartcircula semnal video complex (nu stiu daca ii zice asa ) sauceva ce face tv-ul sa mearga numai cu euroscart echipat cu toatefirele? Ce ii pot face sa mearga pe euroscartul tv-ului de la unsemnal AV generat de RCA? Ceva sa "vada" tv-ul ca semnalul AVvine de la un euroscart cum vrea el... Multumesc anticipat Link to comment
elmar Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 acele adaptoare de care vorbiti nu au un buton din care sa schimbati sensul semnalului video complex?se gasesc la magazinele de specialitate astfel de cabluri ...daca adaptorul dv. de la scart la rca este pentru semnalele de iesire video, nu o sa puteti introduce semnal video in tv cu el decit daca aveti acel buton... Link to comment
Guest ionutz72 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Are, cunosc aspectul asta. Tot cee ce am incercat e functional pe alt tv. E posbil sa ştie tv numai rgb prin euroscart? Pot transforma semnal av in rgb? Practic am un video sender de scoate doar rca si vreau sa il folosesc cu tv asta. Link to comment
elmar Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 E destul de greu sa transformi semnalul video complex in RGB...O solutie ar fi folosirea unui modulator rf ...aparatele mai vechi ,dvd,video,receptoare de satelit aveau acest modulator si se folosea un simplu cablu care se conecta la intrarea de antena a tv-ului...dar acest mod de conectare are un dezavantaj ...imaginea si sunetul are un pic de suferit...din cauza prelucrari suplimentare a semnalelor AV. Link to comment
Guest donut_ghe Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 cu eceasta problema ma confrunt si eu din cate am inteles eu un video recorder trebe sa aiba 1 intrare AVsi o iesire RF in cazul in care are doar iesire RF fara intrare AV asa ar insemna niste modificari astept pareri Link to comment
Guest ionutz72 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Am gasit raspuns aici. Practic in menu tv, exista posibilitatea sa comuti intre a avea nevoie de tensiune de comutare pe scart,sau nu, pe pinul 8. Multumesc pentru raspunsuri. Link to comment
Guest donut_ghe Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 am un receiver de satelit si vreau sa fac modulare de semnal din S-video de la placa video la RF tv ma poate ajuta cineva cum sa le conectezi multumesc de raspuns Link to comment
Guest ionutz72 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Din cate ma pricep eu,daca receiverul nu are modulator, foloseste ceva cu modulator,un vhs mai vechi,ceva de genul asta...E mai ieftin,cred. Link to comment
Recommended Posts