Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

MC9S12XDP512 afisare hiperterminal


Guest sonia

Recommended Posts

Salut! Am si eu o problema:folosesc microcontrolerul MC9S12XDP512 si vreau sa scriu un program in C care sa faca o afisare hiperterminal ; vreau sa afisez cifre si litere pe PC cu ajutorul butoanelor. As avea nevoie de o organigrama (o schema cu blocuri din care sa se inteleaga cam ce imi propun sa fac, care e "planul de bataie") si ... daca poate sa imi explice cineva cam care ar fi pasii pe care ar trebui sa ii urmez, cu ce ar trebui sa incep, care ar fi etapele, ce registri sa folosesc(de SCI stiu sigur). Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

In primul rand, daca doresti ajutor , o sa trebuiasca sa arati care este configuratia hardware(arhitectura sistemului). Nu prea am inteles bine , care sunt butoanele si unde sunt amplasate.Presupun ca modulul cu MC are prevazute niste butoane, si doresti ca la apasarea lor sa-ti apara in Hyperterminalul de pe PC , codul asociat fiecarui buton. Daca este asa, problema se resuma la exploatarea resusrselor PIN si SCI ale MC. Pune configuratia si detaliile despre cerinte si, poate resusesc sa-ti dau o idee.

Link to comment
Share on other sites

Acum , tu nu ai inteles. Vroiam sa-mi dai arhitectura sistemului , nu a microcontrollerului. Prin arhitectura sistemului , inteleg schema propriuzisa a montajului in care este prezent MC-ul , unde sunt legate butoanele, ce SCI va fi utilizat, etc... De asemenea spuneam, ca ar trebui sa-mi spui exact cerintele. (vezi ca ti-am scris si pe pm)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines