Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
luc

imprimanta laser ML1520

Recommended Posts

e noua si lasa o dunga alba subtire din 7 in 7 cm aprox.linia nu e foarte conturata dar se vede foarte bine mai ales la imagini mai contrastate.unii mi-au zis ca ar fi tamburul din cartus,dar e nou si buba asta o face de cand am cumparat-o.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aprox 7 cm este lungimea dram unitului (unitatea de imagine, sau cum vrei sa-i spui...) eu zic ca ala ar fi problema...ps: lungimea cercului care formeaza cilindrul...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest m_maxx

luc cartusul a fost lasat la lumina... cilindrul este fotosensibil... singura solute e sa te duci la cei de unde ai cumparat sa iti trimita cartusul/imprimanta la garantie...daca mai este la garantie...sau sa ti`o rezolve ei, sa iti schimbe cilindrul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da e de la altex si e in garantie am luat-o de vreo doua saptamani dar nu au servis in galati si ar trb trimisa la bucuresti si alea alea ar dura vreo sapte ani .am crezut ca pot remedia ceva fara multa bataie de cap.cand o sa am bani cumpar alt cartus si asta e..(mersi ca m-ati lamurit ,oricum bine ca n-are nimic imprimanta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

am desfacut cartusul ,am scos cilindrul si m-am uitat la lumina,am observat o dunga pe el(cred ca e din fabricatie).am inteles de la cineva care vinde cerneluri,ca cilindrul se gaseste de cumparat separat la vreo 10ron.stie cineva vre-o firma care trimite si prin posta astfel de produse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest m_maxx

Producton sau TOKO sau ArtisDesignnumai ca la productan i catalog nu au cilindri va trebui sa`i suniei au sediu pe:Cotroceni Str.Dr. Clunet nr.9 Sector 5 tel:021 4109480Unirii-Piata Alba Iulia Str. ValeriuBraniste nr.56 bl.2 parter tel:021 3275770sau pe Universitate-Piata Rosetti B-dul Carol I nr.23 tel: 021 3141630Bucur Obor Sos. Stefan cel Mare nr.234 tel 021 2120016Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

un cilindru de samsung ML1520 ii undeva la 60 - 80 de roni... dar se poate modifica din alt cilindru .. :da , daca nu gasesti modelul respectiv, poti sa cauti acelasi diametru si putin mai lung decat originalul, il tai, lipesti cu un glue bun, (ala ii cam scump.. ) si poti sa o faci singur, dar sa ai grija sa masori corect ca altfel nu faci nimic . Bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.