Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii Uher CTV 2950 e la fel cu Orawa OVP CTV-2950 ?


Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cred ca la mijloc este o inadvertenta privind identificarile facute de dumneavoastra. Transformatoarele ar fi echivalente daca ar fi vorba despre acelasi sasiu. FBT6100 este un transformator echivalent al transformatoarelor cu care au fost facute televizoarele Loewe chassis C 9000. Deci nu cred ca au nimic in comun marcile specificate cu FBT6100!

Link to comment

Originalul (tr. linii) este PET-40-14B, a fost montat in TV Quasar Orawa OVP CTV-2950 .Am gasit inlocuitor Eldor F36N5024A sau R dar nu este de gasit pentru moment (am o promisiune).Am sperat ca FBT6100 care este dat ca inlocuitor pentru Uher CTV-2950 ar putea fi asemanator,pe baza tipului (CTV-2950), stiind ca OVP a produs TV sub diverse nume. De aceea am intrebat.Nu am putut identifica nr. de sasiu pentru Quasar.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Am observat ca nu este de gasit pe net cartea de echivalente tr. linii König (FBTxxxx). De asemeneacartea de echivalente Eldor de pe net (pdf) este veche (de exemplu, F36N5024A,R nu exista in ea,dar exista in motorul de cautare Eldor de pe net). Exista vreun sit mai consistent cu liste de echivalenta?Daca nu exista, o pagina de linkuri aici in elforum facuta de contribuitori, ar ajuta, nu? Adica, una pecare sa o facem noi prin contributii fiecare dupa cum poate. Evident lista ar trebui sa fie relevanta pentruce se foloseste si se gaseste in .ro . Acum 2 zile am batut magazinele din Maica Domnului in lung si in latdegeaba, inclusiv pentru a cauta o carte de echivalente tr. linii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines