Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema drivere


RobyToby

Recommended Posts

In urma cu ceva timp am avut instalat pe calculator sistemul de operare Windows si tot facea figuri ,aveam virusi si alte probleme .

Am hotarat sa instalez Ubuntu 10.10 si am ars imaginea ISO pe un DVD .Am fost foarte incantat cand am vazut ca are o optiune de criptare a partitiei unde se instaleaza .Pana aici toate bune si fumoase .

Am ales optiunea de care va spuneam cu criptarea datelor ,am introdus cheia dupa care am parcurs toti pasii .Dupa instalare am adaugat cateva softuri din Synaptic si am facut un Live-CD dupa Ubuntu instalat pe hard disk.

Acum incepe "distractia" , cand am vrut sa ard o imagine ISO pe DVD-ul pe care aveam alta imagine mai veche .Nu mai era nevoie de ea ,nu ma lasa sa scriu DVD-ul sau sa-l sterg,butonul BURN era pe nuanta de gri si nu mergea .

Am vrut sa instalez Windows pe hard cu Ubuntu dar nu mergea ,nu vedea CD-ul , cu toate ca in BIOS era setat FIRST BOOT DEVICE CD-DVD .

Acum am formatat hardul in ideea ca scap de aceste probleme ,am reusit sa instalez Windows dar nu pot sa instalez drivere care apar deja instalate in DEVICE MANAGER si nu pot copia anumite fisiere de pe DVD ,nu toate.Nu merge sa fac conexiunea de Internet , nu mai stiu sa fac .

Ce credeti ca s-a intamplat ?

Daca instalez Ubuntu aceeasi varianta cu criptare si aceeasi cheie ,scap de problema ?

Am formatat hard disk-ul pe alt calculator si tot asa face .

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines