Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

diode laser discoteca


Recommended Posts

As vrea si eu sa stiu ce fel de diode laser exista in discoteca ... ?Trasatoarele acelea verzi sau ma rog alte culori.Am vazut pe capodimonte la diode laser dar nu stiu care valoare din cele prezentate cu fiecatre produs in parte repreznta distanta pana unde traseaza unda, si totodata care ar fi intensitatea undei (liniei) ? :d merzsi :axe:

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Laserele din discoteca nu sunt cu diode, ci cu tuburi laser, de putere mai mare, de ordinul wattilor sau zecilor de W. Sunt muuul mai scumpe decat diodele laser, care au putere de ordinul mW si a caror raza se vede doar in fum sau ceata.

Exista si lasere pt. discoteci, de putere mai mica, cu diode, dar astea doar deseneaza ceva pe pereti:

 

http://www.pearl.de/p/PE4512-Disco-Laser.html

 

http://www.lasershows.ro/site/ro/ceesteunlaser.htm

Link to comment
  • 4 weeks later...
Guest Djdansmart

Te asigur ca sunt si cu diode laser de putere mare(w)..nu doar cu tuburi...dealtfel varianta cu tuburi e pe cale de disparitie! Adica cei de la Cambridge(USA tatici in lasere de discoteca) nu mai fac demult cu tuburi!! Fac numai cu diode laser au 10.000 de ore de functionare puteri de peste 10W..!Sunte peste 40.000 de euro! Soft asistat de computer posibilitati nelimitate! Insa sunt si lasere mai de jucarie si la 100 de euro care au puteri de 5-10 mw...si au cateva modele de imagini..! Bafta..de gasit se gasesc si pe aici pe la noi!

Link to comment

Laserele alea care se gasesc prin cluburi...cam pe la ce pret is. Am avut o oferta mai demult la un laser verde se vedea super misto nu numai in fum sau ceata. era chiar scos dintrun club din oras si tipu o zis ca o dat 900 euro pe el si il dadea cu 500 (da de unde bani).Nu stiti un loc in RO unde pot gasiii lasere gen care se fol in cluburi macar sa nu cam la ce pret se invart. stiu ca sub 2-300 euro nu gasesc nimik calumea dar... cine stie un link calumea il rog sa posteze.

Link to comment
Guest Djdansmart

Eu actualmente am unul nou adus de afara cu doua raze rosii!! Dupa cum vei vedea pe situl ala sunt foarte scumpe...ala la 500 euro era bun de luat...dar totusi eu iti zic sa te feresti de luat la mana a doua ca nu stii ce iei..intrucat au grad de uzura si sunt consumabile...!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines