Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

KIT 0180 - amplificator audio, stereo, 100 W - AM 7294 TF

iuser

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• remus68

4

• kodor2001

3

• zal

2

• iuser

2

Top Posters In This Topic

O fi un produs tip ''cîrlig'', sau ''lipici de muşte'' ptr agăţat clienţii. Adică nu există, dar e pus acolo ca reclamă, în lipsa lui să cumperi altceva mai scump.Pe de altă parte, pare şi oferta mai bogată. Derutantă denumirea cu 7294 inclus, ar sugera că e făcut cu TDA7294.Încă o metodă de prostire: se adună puterile celor 2 canale, să pară mai ''forţos''.Şi încă una: scrie un prieten al firmei un mesaj în care laudă produsul de parcă n-ar mai fi altul pe pămînt. :rade:

Contrar parerii multor useri, chinezismul respectiv a dat satisfactie deplina si la auditii in camera de apartament si la 3 majorate (unul fiind a fiica-mii) :101 , in spatii muuuult mai mari, fara sa spuna nici o clipa: "nu mai vreau", alaturi de 2 incinte bassreflex pe 2 cai home made. Am scos schema, e simpla: pot volum, preamp cu ci, corector ton din reactia la ci, etaj diferential, pilot, superdioda e cu 2 diode, prefinali, finali.

Are generatoare de curent constant pentru diferential si pilot sau este cu rezistenta, respectiv circuit bootstrap? Finalii sint complementari sau quasicomplementari?

Eeeee, nu mai tin minte (l-am realizat in vara lui 2007) da' o sa caut ciornele si o sa va spun (acum sunt la munca)Edit: finalii sunt n-mos complementariSecond edit: :jytuiyu sa nu cumva sa fac o confuzie: am facut 2 kit-uri diferite de la tehnoelectric, va spun ce fel sunt finalii dupa ce ma uit pe notitele de acasa

Generatorul de curent constant este, din pacate, doar o simpla rezistenta ...Finalii (la kit-ul asta) sunt perechea bipolara complementara A1693-C4466 ... mai sus am "reusit" sa scriu o enormitate :bataie

• 11 months later...

Cam ce putere s-ar putea scoate dintr-o pereche de A1693-C4466 in 2 Ohm ? Dar in 4 Ohm ??Ii am intr-un amplificator auto ( 4 canale) despre care nu stiu mare lucru, dupa siguranta de 30A ma gandesc ca ar scoate undeva la 4x80W in 2 Ohm.