Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare componenta SMD

Recommended Posts

Doar atat scrie pe ea, eu cred ca este un fel de sursa, intrucat, e un SMD, 5 pini, ben integrat patrat, 3 pe o parte, 2 pe alta...cei 3 sunt legati la masa, pe unul intra 5V...nu iasa nimik pe celalalt...daca a-ti mai intalnit....

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• susanu_pisu

4

• cristronic

1

• daisarqx

1

Doar atat scrie pe ea, eu cred ca este un fel de sursa, intrucat, e un SMD, 5 pini, ben integrat patrat, 3 pe o parte, 2 pe alta...cei 3 sunt legati la masa, pe unul intra 5V...nu iasa nimik pe celalalt...daca a-ti mai intalnit....

tu te intelegi pe tine?

hai serios....daca nu intelegi taci.....titlul a fost modificat...Scrie "JVCD" doar atat, seamana cu un integrat cu 6 pini, dar pe o parte lipseste unul din mijloc...ce nu intelegeti?

cred ca un fel de sursa stabilizatoare...pinul pe care nu are tensiune intra intrun procesor ymw767-vt, celalalt e alimentat cu 5V, cei trei de pe partea cealalta toti la masa...

• 2 weeks later...
Guest Iuliu79

Da e posibil ca intuitia sa i-ti fie corecta ,atunci probabil e un stb de tensiune ,posibil un 3,3Vcc cu un curent mic ,dar asta e ce cred eu nevazind circuitu' doar din ce mi ai scris aici.