Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 2x500w 8mosfeti

wiley_boss88

Recommended Posts

[attachment=0]kit1000[1].jpg[/attachment] salut! ce ziceti de acest amplificator am avut pana acum 6 amplificatoare modelul asta :dans: singurul lucru ce nu imi place la el ca nu declaseaza pe scurt pe boxe .el declanseaza releul atunci cand se arde din finali sau pica vreo siguranta pe alimentare. iar daca faci scurt pe boxe rar se intampla sa se arda sigurantele pe boxe mai repede da in finali sau in prefinali si rezistentele din fata lor si nu lam alimentat asa cum zice la 2x32v iam dat 2x28v lam pus si pe 2x24v tot de arde. am schimbat si puntea aia de 2lei care se incalzea imediat am pus una metalica si mai buna . si inca ceva conceput prost din fabrica ?? este radiatorul este mic pt 8 finali chiar daca pui 2 coolere pt racirea lui :da cine vine cu un montaj cu releu pt protectia boxelor si a amplificatorului :freaza:

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• remus68

1

• wiley_boss88

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines