Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reciver televiziune legat la un monitor LCD

Guest alynutzzz4u

Recommended Posts

Guest alynutzzz4u

Sunt nou si intr-o oarecare masura incepator,intrebarea mea este: E posibil sa conectez reciever-ul de dolce,digi la un monitor lcd?mai exact sa fie conectarea dinspre reciver spre monitor de genu:Rca -> Vga?gasesc undeva asemenea cablu?ar fi sanse sa functioneze?Din cate stiu eu un reciver nu are nevoie decat un periferic de iesire prin care sa redea imaginea?gresesc?Astept raspunsurile voastre.Multumesc

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalina

2

• Dr.L

1

• sorinpavel

1

Top Posters In This Topic

Guest alynutzzz4u

ms pentru nimic.eu vroiam sa stiu daca se poate,nu ca pot gasi acel cablu la o firma de piese draga catalina.ms pentru ca te-ai obosit sa pui un link aiurea. :aplauze

Link-ul nu a fost aiurea.E modificat de moderator pentru ca este o reclama.Referitor la problema ta ,vezi ce iesiri ai la receiver si te conectezi prin acele iesiri la lcd.Succes

Pe forum e un script care modifica numele magazinului in "un magazin". Linku era oricum defect,pentru ca apar punctele alea (a dat copy-paste de unde era hyperlinkul scris,nu din adresa paginii