Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect TV GOLDSTAR


Recommended Posts

buna seara, mi-a adus un vecin un televizor GOLDSTAR( model no: CK-20E22X) la reparat spunand ca vede imaginea clar dar cu dungi albe si ca se aude un fasait in el. Dupa ce am facut o proba acasa ,am demontat tv-ul si am schimbat condensatorul de filtrare de 120uF/400V, care era cam bombat , apoi il pornesc din nou cu capacul deschis , nici o schimbare, dungile tot apareau , erau subtiri pozitionate cam la 1,5cm una de cealalta pe toata suprafata ecranului, dar fasaitul era provocat de traful de linii, care avea o mica fisura in carcasa sa , aproape de iesirea cablului de inalta care duce spre pipa. sa fie oare traful dus? dungile sunt din cauza lui? se mai poate remedia ceva la prezentul traf?va multumesc !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

La Goldstar este defect de serie,crapa plasticul la potentiometre pe trafo linii.Am incercat repararea,dar nu tine.La pretul de 19 lei pentru un traf nou nici nu merita sa te chinuiest.Pune un FBT7666 si treaba e rezolvata.

Link to comment
Share on other sites

de aici pot sa-l cumpar?

nu......ti-am aratat ce traf este conform seriilor date de tine.mai citeste iar ce am scris mai sus ca am adaugat ceva.cauti pe google fbt7896 si o sa gasesti o multime de firme care comercializeaza acest traf.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines