Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de baza centrala termica

Guest crocodilul

Recommended Posts

Guest crocodilul

Buna ziua,Tocmai am aflat ca mi s-a ars placa de baza de la centrala termica si ca inlocuirea acesteia ar dura intre 10 si 20 de zile, pana cand se comanda alta in loc, pana cand se aduce in Romania, pana ajunge in Constanta, pana se monteaza... oh, dureaza !!! Ma puteti indruma spre o solutie mai rapida, chiar nu se poate fara centrala, mai ales ca suntem cu un pas in iarna.Mentionez ca sunt din Constanta si ca centrala termica este marca Hermann, modelul THESI.Multumesc frumos.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gaby

3

• Purple

1

• SASSU

1

• Mesterul

1

• 2 weeks later...

Se repara ; nu toata placa e de vina. Cauta un electronist vrenicut si care sa migaleasca un pic! Eu am fost rugat de un amic sa ma uit pe o placa (pe care de la firma i-au cerut 10 mil...) si i-am gasit un tiristor(nu stiu sigur....TIC 22...sau ceva de genul asta) de 11.000 de lei vechi. A luat doua....cu 22 de mii rol(unul de rezerva) si o are si acum (de 5 ani). De obicei nu mai face scanteie si intra in protectie.....sa caute pe langa traful ala mare ! BAFTA !

Se repara unele defecte:se mai schimba un tiristor,o punte ,un condensator umflat ,traful sau un releu.In cazul in care s-ar produce o nenorocire din cauza cazanului,si s-ar face o expertiza ,n-as vrea sa fiu in locul meseriasului electronist care s-a bagat la placa electronica . :speriat Deci ,ma bag la centrala mea,dar in rest nici pentru mama...