Guest Daedalus Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Am si eu o problema cu un amplificator auto GroundZero GZTA 4000TX.Cateva detalii tehnice sumare:Putere RMS:- 4 ohmi: 4 x 85W (14,4 V, 1% THD)- 2 ohmi: 4 x 120W (14,4 V, 1% THD)- 2 ohmi: 4 x 145W (14,4 V, 10% THD)- Punte: 2 x 290W @ 4 Ohmi (14,4 V, 10% THD)Stabil in 2 ohmiHPF: 30 - 500 HzLPF: 30 - 250 HzIntrare semnal amplificat (High Level Input)Nu ma pricep mai deloc la electronica decat sa leg un + si un - acolo si restu din intuitie.Statia e functionala si o folosesc zi de zi pe toate 4 boxele de pe masina insa problema e ca distorsioneaza si chiar si la volum mic se aude ca un partait mic asa la bas. Chiar mi-am cumparat si un mp3 player nou (Pioneer DEH-7000UB) pentru ca initial am dat vina pe playerul vechi care intr-adevar si de la el erau probleme. Si inca ceva, la volum spre maxim (maxim in limita distorsiunii) dupa un timp mi se taie volumul pe o boxa de pe fata, adica se aude f. infundat iar daca dau volumul mai incet la jumatate asa isi revine in cateva secunde. De auzit tare se aude, dar am impresia ca si cand ar distorsiona numai pe anumite frecvente. Volumele le tin la 3 sferturi sau chiar la 2 treimi am incercat, dar e acelasi lucru. Mi-am schimbat chiar si bateria la masina ca era pe duca oricum si am pus de la originala de 42A una de 70A, abia am inghesuit-o dar tot degeaba. Cablul de alimentare e destul de gros zic eu nu stiu sa apreciez exact ca nu scrie pe el dar cred ca de 20 sau 25.Din pacate nu am posibilitatea sa probez alta statie si ma gandesc daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, un service ceva, eventual sa nu coste o avere ca altfel imi luam alta statie sau de ce nu unul dintre voi daca se pricepe. Link to comment
bographics Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ai iesire auxiliara la player? Daca da atunci este mai bine sa conectezi amplificatorul direct la acea iesire, deci nu high-level. Link to comment
Guest razvy_zeus Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 vad ca esti din Bucuresti ..... exista o gramada de instalatori profesionisti care iti pot face un diagnostic concret .... din ce zona a bucurestiului esti ? Link to comment
Guest Daedalus Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Am 3 perechi de iesiri RCA si sunt conectate cele pentru boxe corespunzator la fiecare. Chiar cablul de RCA de la boxe este destul de nou.razvy ma pot deplasa, dar am acces mai usor in zona centrala, sect 3, 5 in special Link to comment
Recommended Posts