adrianjwf Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mi-am cumparat acest DVD R si din 10 DVD-uri scrise citeste 2.Fac copie la DVD si tot nu citeste. DVD-urile scrise nu le citeste nici un fel de DVD.Va rog ajutatima sa rezolv aceasta problema Link to comment
i0nutzb Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 dar cu dvd care le-ai scris, le citeste?ince sens nu le citeste? nu poti copia informatia de pe ele sau nu vezi nimic din ce ai scris? da detalii, nu prea putem ghici.. :axe: Link to comment
adrianjwf Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 Scriu DVD-urile cu DVD R ASUS si acelasi DVD R ASUS nu le citeste.DVD-urile sunt scrise la 4X.Nu recunoaste DVD-ul ca si cum ai baga un MP3 intr-un CD player audio Link to comment
Guest m_maxx Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Foloseste discuri de calitate, nu toate stifturile de pe piata :snakeman: Asa am patit si eu si am schimbat discurile si merge super bine.Daca mai apar probleme sa ne anunti :smt006: Link to comment
Guest ALiCE Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 asus face MULTE modele de "DVD R". daca nu ne spui care dintre ele e cel cu problema, e la fel ca si cum ne-ai spune "BMW-ul meu nu merge. ce are?" Link to comment
adrianjwf Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Va multumesc dar am rezolvat problema.Am mers inapoi la magazin si l-am schimbat cu un LG.Acesta merge perfect deci in concluzie DVD R era defect desi cei de la magazin dadeau vina pe soft :tonqe: Link to comment
Guest m_maxx Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Va multumesc dar am rezolvat problema. Am mers inapoi la magazin si l-am schimbat cu un LG. Acesta merge perfect deci in concluzie DVD R era defect desi cei de la magazin dadeau vina pe soft :tonqe: De obicei astea sunt primele concluzii ale lor... iti dai seama lor nu le prea convine sa trimita la garantie. Totusi ai avut noroc, daca erau bulangii iti spuneau sa astepti 10-15 zile ca asa prevede actul de garantie sau mai stiu eu ce le mai trecea prin cap... :smt006 Bine ca ti`ai rezolvat problema :smt006 Link to comment
Recommended Posts