Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu un JVC


Guest pressto

Recommended Posts

Guest pressto

Salut!

 

De curand am schimbat masina si acum incerc sa montez vechiul casetofon (care mergea perfect) pe noua masina. Casetofonul este un JVC KD-R401. Pe casetofon scrie cu se leaga... are un fir direct la baterie (+) inca un plus prin contact si un fir de masa.

Prima oara tot eu l-am legat deci nu ma asteptam sa intampin dificultati.

Cand l-am pornit prima oara a sarit siguranta, era o siguranta de 10A. Am cautat pe net un manual(http://www.jvc.ro/files/instruction_manual/kd-r401-402-501_instruction_installation.pdf) si am citit acolo ca trebuie sa aibe o siguranta de minim 15A si am mai citit ceva foarte interesant: primul fir care trebuie legat e cel direct la baterie, obligatoriu ca altfel nu functioneaza???

 

ok.. am schimbat siguranta, am reconectat casetofonul asa cum scrie acolo, dar nu functioneaza.

 

Acum in momentul in care il conectez se aprinde si se stinge in continuu display-ul, iar cand pun contactul se stinge de tot si nu pot sa il pornesc.

 

Daca stie cineva cam ce ar putea avea il rog sa ma ajute.

 

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

unenle modele de la jvc au un integrat pe alimentare care stabilizeaza niste tensiuni pt alimentarea diferitelor etaje, si care se defecteaza adesea la alimetare inversa(daca impusca traseul de masa pe undeva) ,supratensine, scurt pe iesirea de ant electrica sau remote.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines