Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda idioata!


Recommended Posts

Am un Samsung cu "tub plat" de 51 (maine postez si codul/modelul) , si pana la televizorul asta nu am mai dat de o telecomanda asa de enervanta , adica nu fonctoneaza decat daca esti fix in fata tv'ului ?!!? am schimbat 300000de tipuri de baterii la fel face, am folosit alta telecomanda (acelasi tip) la fel ......simnt ca innebunesc ......Ce poate sa aiba ? sau "asa face ele?"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

mai sa fie, ce mai praf care opreste infrarosul sa treaca :weedman: foarte probabil sa fie ce a spus mihais

e foarte posibil sa fie praf pe receptor. Asa am patit cu un Panasonic dupa o zugraveala puternica. Receptorul era plin de praf si nu mergea decat in linie dreapta si de la maxim 1 metru. l-am desfacut si am curatat si mergea mai bine decat inainte.
Link to comment
Share on other sites

am vazut demul parca intr-un tv,nu mai stiu marca, receptorul era in spatele unui tub destul de lung 4-5 cm si asta ii limita drastic directia la telecomanda,adica ceva cum e problema aici.imi aduc aminte ca am rupt acel tub si am pus receptorul cat mai aproape de fanta pentru el,dupa asta a mers perfect din orice unghi aproape nu doar fix din fata.m-am tot gandit ce era cu aberatia asta si tot ce mi-a trecut prin creier a fost ca e posibil sa fie facut asa pentru a nu aparea probleme cand de fapt vrei sa actionezi asupra altui sau altora tv identice aflate langa.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines