Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare sasiu

SASSU

Recommended Posts

Salutare colegii am o placa si lipseste o bucatica din ea si imi trebuie o schema ca vreau so refac dar nu stiu ce sasiu este ca nu am gasit schema dupa ce scrie pe ea,pe ea scrie 40-MN28Q10-L3W procesor ST92195C7B1/MNS si jungla este STV8216, cadre STV9306A, sunet TDA7263M imi trebuie o schema pt aceasta placa . Multumesc

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SASSU

8

• Toni Marginean

3

• mariancalinescu

1

• Maricel

1

Top Posters In This Topic

placa o am de vreo 7 luni nu mai am cutia la ea este de diagonala mare si este functionabula dar este rupta la traful de linii si nu stiu unde duce 2 cablaje ca nu se vede ce peses au fost acolo ca lipseste aceea parte de aceea imi trebuia o schema

Toni Marginean

Buna seara! Daca nu va suparati pe mine ar fi bine macar sa fiti atent la modul de exprimare in limba romana!Prescurtarile ABL din limba germana sunt echivalente cu BCL din limba engleza.In schema de care aveti nevoie traseul de ABL-BCL este conectat la grupul de rezistente R312, R313. Bafta!

Toni Marginean

Niciodata nu ma supar pe colegii de pe forum :da Cred totusi ca ar fi mai elocventa o poza cu partea rupta a placii. Poate asa ne va fi mai usor sa va ajutam.