SASSU Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Salutare colegii am o placa si lipseste o bucatica din ea si imi trebuie o schema ca vreau so refac dar nu stiu ce sasiu este ca nu am gasit schema dupa ce scrie pe ea,pe ea scrie 40-MN28Q10-L3W procesor ST92195C7B1/MNS si jungla este STV8216, cadre STV9306A, sunet TDA7263M imi trebuie o schema pt aceasta placa . Multumesc Link to comment
Maricel Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Ce marca este televizorul si ce model? Link to comment
mariancalinescu Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Tauras, sasiu TV4K. Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 placa o am de vreo 7 luni nu mai am cutia la ea este de diagonala mare si este functionabula dar este rupta la traful de linii si nu stiu unde duce 2 cablaje ca nu se vede ce peses au fost acolo ca lipseste aceea parte de aceea imi trebuia o schema Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Salut ! Aveti schema ceruta de dvs . Succes ! Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 M-am uitat si nu prea da bine cablajul nu scrie in schema nimica de ''ABL" nu stiu unde duce cablajul ''ABL" de pe traful de linii Link to comment
Toni Marginean Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Buna seara! Daca nu va suparati pe mine ar fi bine macar sa fiti atent la modul de exprimare in limba romana!Prescurtarile ABL din limba germana sunt echivalente cu BCL din limba engleza.In schema de care aveti nevoie traseul de ABL-BCL este conectat la grupul de rezistente R312, R313. Bafta! Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Am vazut ca nici rezistenetle nu bat de aceea v-am intrebat nu trebuei sa va suparati .multumesc incaodata Link to comment
Toni Marginean Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Niciodata nu ma supar pe colegii de pe forum Cred totusi ca ar fi mai elocventa o poza cu partea rupta a placii. Poate asa ne va fi mai usor sa va ajutam. Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 ok in 5 minute aveti poza Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 aicia v-am atasat 2 poze Link to comment
Toni Marginean Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Incercati sa faceti o poza numai cu partea rupta, dar cu partea placata (cu lipiturile). Link to comment
SASSU Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Partea cu lipiturile Link to comment
SASSU Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 D-nu Toni Marginean v-am pus poza . Link to comment
Recommended Posts