Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bios


Guest cezaryk29

Recommended Posts

Guest cezaryk29

salutare oameni buni.....dati-mi va rog un sfat .........nu mai pot intra in bios de nici o culoare,orice tasta as apasa nu se intampla nik...ce pot face in situatia asta?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply
Guest cezaryk29

da calc porneste normal,cu tastatura nu am avut probleme,chiar am schimbat-o,am schimbat pana si bateria de la bios.....ultima data cand am reusit sa intru in bios a fost acum 1an si ceva cand am instalat windous-ul....a trebuit sa imi schimb tst pe usb,iar acum nu mai reusesc sa intru.....va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

daca ai tastatura pe usb nu merge :da

Depinde de placa de baza.Eu de ex. pot intra in BIOS si cu tastatura wireless (tot pe usb).In cel mai rau caz (depinde ot de placa de baza) pui o tastatura PS2 si activezi in BIOS suportul pt legacy devices daca are asa ceva,apoi ar trebui sa mearga.
Link to comment
Share on other sites

Guest cezaryk29

problema nu este tastatura ptr ca am incercat si una cu fir,deci....daca unica solutie este sa rescriu bios-ul.....ce tre sa fac?pe unde tre sa caut si ce tre sa fac........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines