vikingul38 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 am gasit o discutie pe net:,,sal baieti eu platesc in jur de 150 de mii bani vechi pe luna si e simpla treaba fara sa fur curent cand au venit cei de la electrica sa ma controleze ca se mirau de ce vine asa mica factura le-am explicat si le-am aratat cum de platesc eu asa putin DECI de la contuar am o priza care in ia am un traf de 14 de volti cu 16 amperi trafu in am bagat intrun invertor care intra in el 12 volti cu 25 amperi invertorul il cuplez mai departe intrun stabilizator de 220 volti iar de acolo un prelungitor care duce spre prizele din cele 2 camere in casa folosesc un frigider un televizor un calculator si un sistem audio + 3 becuri in casa asa ca cea mai buna metoda si cea mai ieftina asa ca toata afacerea te poate duce in jur de 5 mil si va garantez ca este extra ordinara treaba eu folosesc de 3 ani si sunt multumit pe luna 150 de mii bani vechi si recalcularea 400 de mii asa ca o duc boereste )) daca tehnologia exista de ce sa nu profitam de ia si de ce sa bagam bani lu electrica in buzunar pe cand poate sa intre la noi in casa ,,.Nu sunt avansat .... dar nu cred a fi fiabila...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_ Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 E o mare vrajeala. Tot ce ar putea sa faca instalatia asta ar fi sa il faca sa plateasca mai mult pentru ca are pierderi. Eu platesc cam 50-55 lei pe luna pentru frigider, 2x calculatoare(laptop), router, dect, masina de spalat, becuri, chestii de electronica(letcon etc). Deci recalcularea lui de 40 de lei mi se pare foarte rezonabil pentru ceea ce foloseste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinescug Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Fizica si Chimia incep sa se clatine ? Sau a fost gasita buba contoarelor RENEL ? Pentru diminuarea costurilor ma trecut la becuri economice "adevarate" nu ieftineli din piatza si se simte. MAi am 2 becuri cu incandescenta la debarale si gata cu reducerea consumului.Chestiile chinezesti din piatza cu magic power saver sunt la acelai capitolsi anume: basme populare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golem Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ,,sal baieti eu platesc in jur de 150 de mii bani vechi pe luna si e simpla treaba fara sa fur curent cand au venit cei de la electrica sa ma controleze ca se mirau de ce vine asa mica factura le-am explicat si le-am aratat cum de platesc eu asa putin DECI de la contuar am o priza care in ia am un traf de 14 de volti cu 16 amperi trafu in am bagat intrun invertor care intra in el 12 volti cu 25 amperi invertorul il cuplez mai departe intrun stabilizator de 220 volti iar de acolo un prelungitor care duce spre prizele din cele 2 camere in casa folosesc un frigider un televizor un calculator si un sistem audio + 3 becuri in casa asa ca cea mai buna metoda si cea mai ieftina asa ca toata afacerea te poate duce in jur de 5 mil si va garantez ca este extra ordinara treaba eu folosesc de 3 ani si sunt multumit pe luna 150 de mii bani vechi si recalcularea 400 de mii asa ca o duc boereste )) daca tehnologia exista de ce sa nu profitam de ia si de ce sa bagam bani lu electrica in buzunar pe cand poate sa intre la noi in casa ,,.Ce analfabet...a "inventat" un invertor cu randament supraunitar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul14 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Dintr-un traf de 14v si 16a, baga in invertor 12v si 25a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malevdoi Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Inca unul care a descoperit "perpetuum mobile" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfp_marius Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 eu cred ca ar face mai mare economie numai daca lasa stabilizatorul pe direct la priza de la electrica si sa alimenteze la el tot ce vrea prin casa , fara invertor si traf , mai bine siar face o eoliana si ar mai rentabil .citind topicul am crezut ca baga curent din invertor inapoi in contor del da inapoi , sau cine stie ce legaturi o fi facut el pe acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.