Guest technocom Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Daca are cineva un dump pentru LCD-ul de mai sus il rog frumos sa il posteze pe forum!sasiu:17MB20memorie 24c64procesor:VCT49X3G cu eticheta MB20-21 0.0.48.Cu mii de multumiri, Link to comment
Guest technocom Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Vestel 17MB20 chassis bin Binul nu merge,este doar pentru 24c32 (4k).Multumesc mult pentru proptitudine si intentie! Poate mai are cineva... Link to comment
PETRE66 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 care e nacazu ' ? Pt ce tre un bin ? Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Salut ! Eu unul cred ca merge ca sa reprogramati si pe memoria 24c64 cu damp-ul acela de la TV1,nu prea conteaza memoria,conteaza sa fie pentru acest chassis 17MB20 si mai ales ca sa fie pentru procesorul:VCT49X3G . Succes !! Link to comment
tv1 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Versiunea .hex si .bin in arhiva.PAL SECAM BG/DKTUNER PLL Link to comment
Guest technocom Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Versiunea .hex si .bin in arhiva.PAL SECAM BG/DKTUNER PLLMultumesc TV1! Asta merge! Dar nu am rezolvat problema!Defectul se manifesta in felul urmator: la schimbarea canalelor unele posturi isi pierd sunetul, care nu mai revine sau revine aleeator ,si tot la anumite programe la schimbare apare urmatorul program, iar dupa cca.2 secunde o blancare de 1 secunda,(ecran negru) doar pe imagine ,sunetul ramane, dupa care revine imaginea si functioneza corect.Blancarea apare dupa ce dispare de pe ecran afisajul cu nr.canalului, mono,stereo...De aceea ma ducea gandul la memorie....Trebuie sa mentionez ,ca inainte de toate ,m-am asigurat ca alimentarea este ok,am schimbat alimentatorul, nu am gasit lipituri reci, etc.Vreo idee? Link to comment
bobo Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 eu as relipi procesorul.daca nici asa nu vrea atunci tuner-ul este defect.succes. Link to comment
Recommended Posts