Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

detectare cod alarma auto

Guest alex_pnp

Recommended Posts

Guest alex_pnp

sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marinescug

1

• alfabit

1

• remus68

1

• Xaby

1

...cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze....

Si de unde stim noi pentru ce cauze vrei tu sa stii ? Trebuie sa te credem pe cuvint nu-i asa ?Rog moderatorii sa stearga si sa nu mai admita astfel de topicuri cu posibile implicatii penale.

sal as vrea sa intreb si eu ceva in leg cu alarma la masina imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina exista un aparat, sau cum se face, vreau doar asa sa stiu nu pt alte cauze.

:ras: :ras: Esti bun :bataie

Cu tehnica si dibacie. Nu prea mai functioneaza pentru ca s-a inventa "codul saritor".Evita utilizarea telecomenzii si nu dai ocazie la nimic. Eventual transforma telecomanda radio intr-una cu IR.

imi spuneti si mie cum se sparge o alarma la o masina

:rade: ... intreaba baietii dupa Soseaua Alexandriei... aia de sint inauntru la Rahova...
Din pacate au plecat de acolo si sunt prin Anglia, Francia si Italia...sunt "importatori" :ras:
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines