SASSU Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Salutare stimati colegi o mica mare problema am cu acest tv Artic sasiul este BEKO C7-C8 CHASSIS o sa va pun si schema in atas rag care a mai lucrat pe acest sasiu mie imi ramane doar in stand-by nu face nimica din telecomanda panot. am masurat cam ce ar trebui masurat pe partea de stand-by si sunt bune nu stiu ce poate sa aiba de nici cum nu pleaca din stand-by mentionez procesor schimbat,daca ma poate ajuta careva la acest defect. multumesc anticipat. SASSU Link to comment
radu ionel Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Vreti sa-l reparati singur,cite tv-uri ati mai reparat din aceasta generatie?...Stiti cum lucreaza acesta in cele 2 regimuri stby si Pw ,ce masuratori ati efectuat de ati inlocuit procesorul? Link to comment
mercenarx Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 am masurat cam ce ar trebui masurat e, aici e aici... ce-ati masurat ? Link to comment
SASSU Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 am masurat cam ce ar trebui masurat e, aici e aici... ce-ati masurat ?Am masurat circuitul de stand-by ic604 si t409 sunt ok tensiunile pe oscilator sunt toate ok ce am observa am decuplat pinul 48 cel de stand-by si nu face nimica pe aparat cand il actionez din telecomanda procesorul este ok ca l-am luat de pe altul functional am verificat magistrala SDA si SCL este ok nu tine blocat nimica la fel si tiristor ok Link to comment
mercenarx Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 sursa , pe bec e ok?d 607 e ok? Link to comment
SASSU Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 receptorul IR e ok?IR ok cand masor pe iesirea lui imi se modifica tensiune el receptioneaza u1 pe bec merge este ok mentionez ca ir este pus altul la fel. Link to comment
bobo Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 receptorul IR e ok?IR ok cand masor pe iesirea lui imi se modifica tensiune el receptioneaza u1 pe bec merge este ok mentionez ca ir este pus altul la fel.nu vreau sa fiu rautacios dar ar trebui sa reparati mai intai tastatura calculatorului la care nu va functioneaza tasta cu semnul "punct". Link to comment
elmar Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 aveti toate tensiunile corecte pe bara de tensiune a diodei D630? Link to comment
SASSU Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 Dvs ati vazut despre ce este vb in subiect,sper ca nu facem gramatica pe acest forum, mai ales ca uiti sa pui un ''punct'' cateodata . Link to comment
SASSU Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 aveti toate tensiunile corecte pe bara de tensiune a diodei D630?Pe acea dioda am 6,9V inloc de 8,5V, m-am uitat si nu este nimica in scurt pe aceea bara ,am decuplat dioda si am alimentat tv-ul si apoi am auzit ca sursa tacanea ,tensinile pe iesire oscilau. Link to comment
elmar Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Ati verificat condensatoarele electrolitice de pe acea bara?In primul rind c658...pe celelante bari tensiunea e buna?sau sunt tot mai mici decit trebuie? Link to comment
SASSU Posted November 2, 2010 Author Share Posted November 2, 2010 Ati verificat condensatoarele electrolitice de pe acea bara?In primul rind c658...pe celelante bari tensiunea e buna?sau sunt tot mai mici decit trebuie?pe toate barile sunt mai mici tensiunile ''C658=3300mf'' l-am schimbat . Link to comment
SASSU Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Tv are toate tensiunile masurate pe iesire sunt ok, pe procesor la fel, nu vrea sa dea comanda in baza finalului de linie, sursa merge ok pe bec. Link to comment
radu ionel Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Vezi sa nu ai trafo driverTR501 primar intrerupt(impedanta 73-80 ohmi),tens de intrare 14v (cond c504-47mf/50v) alimenteaza colectorul tr T503 final driver si in baza Hout 0,4v/15625kHz iar jungla alimentata cu 8v. Link to comment
Recommended Posts