Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gamepad-ul meu DIY oldschool

Guest basildiy

Recommended Posts

Guest basildiy

De cand eram mic mi-au placut jocurile mecanice cu batai, avioane sau masini :freaza: . De vreo 2 luni m-am tot gandit la un proiect pe care vreau sa il fac eu de la 0 doar ca nu prea am tare multe cunostinte legate de cum as putea face la nivel hardware acest lucru :jytuiyu . Proiectul final vreau sa arate cam ca in poza atasata.

componente:

butoane si joystick-uri am gasit de cumparat pe net de la ceva magazin din tg mures de piese pt jocuri mecanice

cutie din pal ; pot sa imi cumpar de la orice fabrica de mobila dupa dimensiunile care le vreau

2 gamepad-uri cu joystick-uri

intrebarile mele sunt urmatoarele:

Pot sa fac acest lucru modificand 2 gamepad-uri care le gasesc la magazinele de IT ??

Ce piese mi-ar mai trebui ?

aici puteti vedea ce butoane as vrea sa cumpar :

http://gamecenter.ro/componente-aparate ... 8cb16e2d3c

si aici joystick-urile:

http://gamecenter.ro/joystick-p-877.html

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• glide

1

Top Posters In This Topic

ti-as recomanda o pozitionare total diferita pt butona......cum le-ai pus tu o sa te cam incurce rau de tot......ceva de genul celui de mai jos e mult mai bun........cat despre butoane si joystick e ff buna alegerea, cel putin din ce vad se apropie de cele de arcaduri profesionale

cat despre interfata poti cumpara niste gamepaduri din orice magazin de calculatoare......de preferata pe usb.....2 bucati conectate intr-un hub usb.....toate puse frumos in cutie si ala e

Posted Image

la masini nu vor merge asa bine astea......ci mai degraba cele care se gasesc pe xbox sau ps3 (care fac progresiv controlul)..........dar un fotbal sau ceva gen street fighter (pt care sunt mai mult concepute aceste controlere)