Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amd2200+ de ce 1.5?

LostCell

Recommended Posts

salut! Am un amd la 2000+ si nu stiu de ce imi arata directx si altele ca ii la 1.5 am mai vazut la un coleg la un intel 2.6 si ii arata 1.6ghz...ma lamureste cineva? :?

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostCell

7

• ph3e4r

6

• Depanatoru

4

• i0nutzb

3

La astea noi (sempron) la 2200+ corespunde 1500Mhz.Eu am din ala mai vechi la care 2200+ corespunde 1800Mhz. :) Din cate stiu eu la intel procesoarele au exact atatia Mhz cat scrie pe ele.

pai la pretul unui sempron 2200+ tu chiar vrei 2200 mhz ??? ai vointa :crazy: eu am sempron 2500+ si merge la 1750 mhz - noroc ca am FSB si Cash 333 si asta face o mica diferenta :naughty:

din ce am citit pe ici si colo AMD se lauda ca un 2200+ are 1800 dar se misca ca un intel de 2200 :)

sa stiti ca ...... cam are dreptate eu ma uit la calcu` meu - am procesor AMD 2500+ care real este la 1750 mhzsi pe aceeasi configuratie am pus un Celeron la 2.4 Ghz ... si erau cam la egalitate ... cu putine diferente in favoarea AMD-uluitestu a fost facut pe amplicatii ... nu cu programe speciale de testariinca asteptam pareri

ps :de ceva timp am comparat sempron 2200+ cu p4 -1400 :a 2-a zi am cumparat prescott 2.8 (sempronu' e la beci si acu !)

dacă e la beci, nu faci o donaţie pentru oameni amărâţi/ :smt006