Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

imagine deplasata in lateral

Guest lautarul

Recommended Posts

Guest lautarul

idei va rog de depanare , este mutata imaginea in lateral si exista o banda neagra de circa 3 cm , in rest functioneaza normal , ma poate ajuta cineva , orientativ? multumesc frumos..........model aparat LG RZ-21FD15RX

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo

3

• nostrom

2

Top Posters In This Topic

Pentru inceput eu zic sa-i cantati o doina sau o balada.(Glumesc vis-a-vis de niK)Acum referitor la defect cred ca se impune o verificare a impulsurilor si componentelor BHSi daca din Service menu se pot face reglaje.

Daca nu aveti SERVICE MANUAL il pot trimite dar il gasiti si dumneavoastra cu ajutorul lui G00GLEEste sasiu MC049B si aveti in manual toate reglajele pe care trebuie sa le faceti daca nu sant in regula.

am in fata mea un lg cu sasiu mc049b.daca dunga se afla in lateral(stinga sau dreapta) atunci procedati asa:-se intra in SERVICE MENU tinand apasat simultan menu telecomanda cu menu televizor.se tin apasate pina cind dispare menu instalare si apare SERVICE MENU.daca nu merge din prima se repeta operatiunea,-din SERVICE MENU selectati SERVICE 2(cu ajutorul sagetilor sus/jos program) iar apoi dati sageata dreapta volum pt a intra in submeniul lui SERVICE 2,-din submeniul lui SERVICE2 selectati HS (cu ajutorul sagetilor sus/jos program),-se modifica valoarea acestui HS(cu ajutorul sagetilor stinga/dreapta pt volum)pina cind imaginea este centrata corect.-se iese din SERVICE MENU prin apasarea repetata a tastei OK.ATENTIE :se noteaza undeva valoarea parametrilor pe care dorim sa-i modificam.in caz ca reglajele nu ne multumesc sa putem reveni la reglajele din fabrica.nu modificati altceva in afara de HS ca nu este cazul si riscati sa va uitati la radio(il dereglati complet).succes.

multumesc frumos si sa traiasca la multi ani BUZAUL am sa incerc si am sa dau de veste,toate bune

:88 trebuie sa mearga.la mine HS=155 dar dumneavoastra il reglati ochiometric.dupa va astept in buzau la :band si la un :smt103:
Guest lautarul

salutari am intrat acolo lam dus cam pana pe la 256 si sa centrat doar scrisul dunga a ramas tot acolo,iar daca am trecut de 430 ceva de genul asta a aparut dunga in partea cealalta , apoi am reglat inapoi la 256 si se vede scrisul ca lumea dar dunga persista,,,,,,,oricum multumesc frumos

este ciudat ce spuneti.....am provocat si eu acest defect la tv-ul meu.am redus HS la 41(initial era 155)si a aparut dunga in partea dreapta.daca maresc mult valoarea lui atunci dunga va aparea in partea opusa.cred ca aveti defect in est-vest.cum a survenit defectul?o sa mai fac ceva teste pe tv-ul meu si va tin la curent.