Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVETI GRIJA LA CUMPARARE


belowsky

Recommended Posts

Am luat si al doilea integrat TDA4505 de la magazin,(450000) si iata cand vreau sa-l pun,ma uit mai atent,picioarele au fost lipite,deci nu era nou,l-am pus la loc si iata tv-u merge perfect,DECI magazinu,unde mai si repara,vinde piese din dezmembrari si bune si rele,numai un pic le aranjeaza la picioare sa nu se vada.Iata ce am patit domniilor electronisti,in orice moment va poate baga pe gat,piese folosite si rele.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

te rog incearca sa fii si tu mai ordonat cand posetzi subiectul cu 4505 l-ai pus la topicul altcuiva , fara nici o legatura, iar pentru continuare deschizi un topic nou ... cine crezi ca mai intelege ceva cand citeste pe viitor aceste topicuri ? :rock:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

faptul ca ai cumparat piesa folosita nu e o noutate mai ales la mine in galati e la ordinea zilei,ca cei de la ateliere se au bine cu cei de la magazine si se permit anumite experimente.

luc daca nu stii nu vorbi : spune-mi un magazin din galati unde se face asa ceva si-ti pot demonstra ca te inseli amarnic (cu totul alta e situatia)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines