Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de un sfat :) (capete pentru prelungitor)


Guest buzaiandras

Recommended Posts

Guest buzaiandras

Salutare,As avea nevoie de un sfat pentru achizitionarea unor capete de prelungitor.Ce marca/model recomandati? Nu as vrea sa cumpar turcisme/chinezarii :).Mersi mult,Buzai

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Legrand, VI-KO am folosit cu rezultate bune.Daca nu intereseaza aspectul poti folosi sistemele modulare de la Master(Italia) Vimar, BTicino compuse din prize si vandoze cu montaj aparent(in esenta niste cutii) cupland o cutie de 6 module cu 3 prize a 2 module fiecare(avantajul consta ca se pot fixa usor pe perete si exista si variante cu factor de protectie la umezeala dezavantajul sunt destul de scumpe).

Link to comment

De obicei aceste prelungitoare au contacte cu surub.Deci ar fi recomandabil sa se foloseasca papuci sau macar pini daca se va folosi cablu litat pt un contact cat mai bun.Apoi depinde si curentul ce va trebui sa il suporte(marea majoritate sunt concepute pt 16 amperi).Daca aveti un consumator mai mare de 3,5kW atunci va recomand prize si stechere de 25A sau 32A(seamana cu cele trifazice dar au numai 3 contacte)

Link to comment
Guest radu_cracu

Vad ca esti din cluj, incearca la dennver, au prelungitoare romanesti. D-l farad a facut o recomandare buna. Dar la ce iti trebuie capete? gasesti stechere si module de prize cate vrei?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines