Guest donut_ghe Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 buna am un televizor evelux dar nu stiu ce model e nu mai am actele, reda imaginea de la dvd in alb negru televizorul functioneaza perfect daca nu e pus pe modul AV si conectat la DVD player care este un samsung htz 110 -conectare am incercat prin mufa scart, si prin cablu rtc la alt televizor si toat au fost i regula deci buba nu e dvd ul, am incercat setari PAL/SECAM si tot nu merge tv evelux nu are intrari separate audio video doar scart am conectat un riceiver de dolce si ala merge color e parere aveti daca incerc cu un modulator rf merge ? da imi cer scuze EVELUX S21AG/S-09/MO Link to comment
PETRE66 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 aloooo ... dar capac mai are tv-ul ??! Nu ne intereseaza actele pt. ca , a iesit din garantie ))) Link to comment
Guest donut_ghe Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 EVELUX S21AG/S-09/MO Link to comment
elmar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 EVELUX S21AG/S-09/MOse pare ca e insuficient ,ce ati spus despre tv...trebuie sa spuneti :sasiul,procesorul ,jungla ,sursa (componentele importante din tv)ca sa indentificam cu precizie sasiul ...altfel nu avem ce indicatii sa va dam... Link to comment
Guest donut_ghe Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 problema e ca nu gasesc pe google nimic legat de acest model mentionez ca nu sunt depanator chiar nu stiu unde sa caut aceste date tehnice cum am mentionat mai sus ma gandesc sa pun un modulator rf de la dvd player conectat la intrarea antenei, pentru ca posturile receptionate pe rf functioneaza doar vreau sa imi confirme cineva daca ar merge sau nu multumesc Link to comment
elmar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 daca puteti si stiti sa conectati un modulator rf dece nu incercati ?? aveti modulator rf la dvd?utilizarea unui modulator rf duce la o imagine mai "zgomotoasa" dar ar trebui sa fie color...daca tv-ul are probleme cu redarea semnalui acelui dvd ar putea sa faca cam acelasi lucru (sa se vada alb/negru) ...totusi incercati daca aveti acel modulator. Link to comment
tv1 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Este sasiul E9 ( sau E9A ,depinde de procesor ) fabricat chiar de ei ,Evelux - Gorenje,sasiu care s-a folosit si pe televizoarele NEI .Telecomanda este PR106.Schema este upload-ata pe forum de cateva ori. Universum ,sasiu E9 link schema tv universum model ft 4239-telecomanda link Link to comment
PETRE66 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 conform sch are doua scarturi Link to comment
Guest donut_ghe Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 are numai unu scart si in rest nimic nici video nici sunet mutumesc oentru link cred ca am sa invat cate ceva pe acest forum :dama imprumut cu un modulator si fac o proba , am fost cu el la un depanator la verificarea cu oscilopul spune ca e in regula am verificat legaturile scart si lipseste luminanta este doar sunet si crominanta am schimbat cablu scart cu unu de la riceiver am observat ca apar culori practic dungi ca un curcubeu Link to comment
elmar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 verificati sa nu fi schimbat sandardul de codare a culorilor din PAL in SECAM sau alt standard...verificati acest lucru in meniul DVD-ului (si nu este exclus sa fie schimbat si in meniul tv-ului) Link to comment
Guest donut_ghe Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 verificati sa nu fi schimbat sandardul de codare a culorilor din PAL in SECAM sau alt standard...verificati acest lucru in meniul DVD-ului (si nu este exclus sa fie schimbat si in meniul tv-ului)a fost primul lucru verificat mentiones ca pe un alt tip de tv DVD playerul functioneaza perfect la acest televizor am conectat un riceiver de dolce care functioneaza la fel deci buba e la tv Link to comment
Guest donut_ghe Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 nu vreau sa dau banii pe un modulator , din cate am gasit ope forum se poate face modulare cu un receiver mai vechi , eu dispun de un rceiver de genu asta are 1 Scart VCR/ TV si UN TV out RF asta inseamna ca doar trebe s dau un semnal de intrae si el il moduleaza pe tv out dar vreau sa stiu care sunt acei pini ... o schema ceva Multumesc anticipt !!! Link to comment
Guest donut_ghe Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Am rezolvat problema cu modularea am improvizat un modulator scos dintr un joc Gen nintendo e foarte simplu merge perfect pe DVD dar nu stiu dece nu merge cu placa Video la inceput a functionat si de la placa video color dar dupa un restart nu a mai functionat are cineva idie dece? Link to comment
elmar Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 la inceput a functionat si de la placa video color dar dupa un restart nu a mai functionat are cineva idie dece?Nu inteleg despre ce placa video vorbiti ...posibil sa va referiti la placa video de la calculator?daca da verificati in setarile placii sa fie activata iesirea video pe standardul PAL...( dar atentie sa nu modificati setarile iesirii VGA...ca sar putea sa ramineti fara imagine la monitor) Link to comment
Guest donut_ghe Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 DA este placa video de la PC Nvidia Geforce FX 5500 setari pentru PAL/NTSC se poate face din meniu am selectat romania si a functionat perfec dar dupa un restart nu a mai functionat si nu stiu dece am reinstalat win si am facut din nou setarile dar tot nu reda color Link to comment
Recommended Posts