Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare Alarma Auto


Recommended Posts

Buna ziua stimati colegi.Am o alarma auto no-name (made in china) cu uC HT48R30A-1Mai are un CI ULN2003. Receiver-ul wireless este din seria CR1AZON3-070618.Telecomanda are 4 butoane dintre care unul rosu.Ma puteti ajuta cu o schema de conectare sau macar o serie concreta sa pot cauta pe google informatii suplimentare?Pe placa scrie ZENYO CAR-ALARM 200861 (de ultimele 3 cifre nu sunt sigur deoarece sunt cam sterse)Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Salut.-Firele (mufa mare)-portocaliu (normal inchis 87a)-alb (comun 30)-galben (normal deschis 87)-portocaliu/negru (-----87a)-alb/negru (------30)-galben/negru(-----87)sunt firele de la inchiderea centralizata configurarea se face in functir de ce comenzi necesita masina (te ajut in caz ca nu sti cum sa le configurezi)-rosu ( + plus)-negru ( - minus)-roz (sirena)-gri (lumini de semnalizare)-gri (lumini de semnalizare)mufa mica-portocaliu (intrare pe plus pentru contacti usi)-alb (plus contact ACC ON)-galben (iesire minus la arnare blocare motor)-albastru (intrare pe minus contacti usi)Nu se conecteaza toate firele, doar ce e necesar pentru masina ta. Care este marca xxx ??????

Link to comment
  • 2 weeks later...

Salut LARY, multumesc pentru informatii.Masina este Ford Puma 1.7LAm si un Opel Astra G, dar alarma a fost pe o alta puma si tot acolo vreau sa o montez pentru ca inchiderea centralizata la puma este pe IR si e naspa rau de deschis mereu cand esti aproape de masina.Edit: Totusi, care este modelul alarmei? telecomanda are 4 butoane, se pot pune functii suplimentare pe aceste butoane?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines