ZAMFIR RAZVAN Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 buna ziua cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema de indicator de frecventa pentru un radioreceptor (s-mi indice frecventa postului receptionat ) Link to comment
marinescug Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pentru o informare completa si corecta zi-i ce posturi asculti. Doar FM sau si altele ? Ce fel de radio ai ?Nu e simplu, dar e si neeconomic pentru receptia emisiunilor radiodifuzate. Link to comment
marinescug Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Addagio: este vorba de radioreceptor stationar meridian facut de tehnoton iasi (mai vechi) ascult UM,US,UUS(FM)are convertor banda WEST ca cel de mai jos http://i55.tinypic.com/1zmjj3s.jpg http://i55.tinypic.com/2rel0l4.jpg 2 schimbari de frecventza in UUS, sa-i traiasca Link to comment
emilberculescu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Foloseste perechea de circuite LB3500 + LC7265.Daca nu ai la receptor 9V ( necesar alimentarii ) poti face un stabilizator separat.Intrarea lui LB3500 o conectezi la FI.Gasesti tot despre ele mai jos in datasheet.[attachment=1]LB3500.pdf[/attachment][attachment=0]LC7265.pdf[/attachment] Link to comment
ZAMFIR RAZVAN Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 multumesc sper sa o fac cat mai repede posibil si sa vad cum se vede adaptarea pe radioreceptorul meu.O alta intrebare mai am .Am un casetofon auto panasonic productie in jurul anului 90-2000 si are asa ceva in el cum as putea sa ma folosesc de partea respectiva de afisaj banuiesc ca trebuie sa pun o poza ,sa gasesc schema ,si sa vad ce iau din el nu ?eu am intrebat ca poate a mai facut cineva lucrul asta si nu mai trebuie sa gandesc eu prea mult (criza de timp) Link to comment
emilberculescu Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 In general la casetofoanele auto partea cu indicatorul de frecventa este separata ( modele mai vechi ) cu placuta cu tot , au doar 3 fire ce duc la placuta de radio + preamp. + AF doua de alimentare si unul de intrare , asa am gasit si eu unul intr-un model de prin "95 , cu afisaj cu tot si cu stabilizator de 8V pe placuta.Daca poti pune si o poza cu atat mai bine , daca nu scrie macar ce casetofon este si mai vedem.P.S. Eu l-am pus pe cel de mai sus intr-un radio din alea din piata "no-name" , s-a rupt panglica de plastic ce indica oarecum frecventa si ..... Link to comment
Recommended Posts