Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

indicator de frecventa pentru radioreceptoare

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marinescug

2

• ZAMFIR RAZVAN

2

• emilberculescu

2

Pentru o informare completa si corecta zi-i ce posturi asculti. Doar FM sau si altele ? Ce fel de radio ai ?Nu e simplu, dar e si neeconomic pentru receptia emisiunilor radiodifuzate.

Foloseste perechea de circuite LB3500 + LC7265.Daca nu ai la receptor 9V ( necesar alimentarii ) poti face un stabilizator separat.Intrarea lui LB3500 o conectezi la FI.Gasesti tot despre ele mai jos in datasheet.[attachment=1]LB3500.pdf[/attachment][attachment=0]LC7265.pdf[/attachment]

multumesc sper sa o fac cat mai repede posibil si sa vad cum se vede adaptarea pe radioreceptorul meu.O alta intrebare mai am .Am un casetofon auto panasonic productie in jurul anului 90-2000 si are asa ceva in el cum as putea sa ma folosesc de partea respectiva de afisaj banuiesc ca trebuie sa pun o poza ,sa gasesc schema ,si sa vad ce iau din el nu ?eu am intrebat ca poate a mai facut cineva lucrul asta si nu mai trebuie sa gandesc eu prea mult (criza de timp) :sparge: :101

In general la casetofoanele auto partea cu indicatorul de frecventa este separata ( modele mai vechi ) cu placuta cu tot , au doar 3 fire ce duc la placuta de radio + preamp. + AF doua de alimentare si unul de intrare , asa am gasit si eu unul intr-un model de prin "95 , cu afisaj cu tot si cu stabilizator de 8V pe placuta.Daca poti pune si o poza cu atat mai bine , daca nu scrie macar ce casetofon este si mai vedem.P.S. Eu l-am pus pe cel de mai sus intr-un radio din alea din piata "no-name" , s-a rupt panglica de plastic ce indica oarecum frecventa si .....