Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv orion sasiu pt90j


Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sanatate...ati masurat ceva tensiuni?...sunt conform schemei?....Tensiunea pe finalii video cat este?...masurati tensiunea pe catozii tubului ...cat este?...Nu receptioneaza nici un program in ce sens?...nici sunet nu aveti..sau nu receptioneaza imaginea dar sunet exista?

Link to comment

Vam pus aceste intrebari pt ca nu ati specificat absolut nimik alceva decat sa postati o poza...Poate bate cineva la usa simi repara tv-ul...daca spuneati de la inceput ce ati masurat si ce este bun ...atunci nu va mai intrebam..nu?...deci era de datoria dv sa o faceti...vam pus cateva intrebari pt a sti de la ce sa pornim..dumneavoastar fiind foarte scump la explicatii...Sa stiti ca ''poate sunt si altii care cel putin au ceva in comun cu electronica'' dar ma indoiesc sa va ajute cineva avand in vedere politetea de care dati dovada....Numai Bine si spor la Sapat....sunt sigur ca o sal reparati pana la urma..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines