Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunny: model at-211k...

jonny_ryc

Recommended Posts

Am o problema care a aparut de ieri: sunetul se opreste foarte des., la interval de 2..3,.min .A-ti mai intimpinat o astfel de problema. vreau un sfat.! momentan nu sunt langa tv ca sa il desfac sa ma uit, dar poate e cineva care a avut aceasi problema si ma poate ajuta ca sa nu mai bajbai prin el! un sfat! MULTUMESC

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jonny_ryc

6

• ANDRASONI LUCIAN

2

• dan-a2

1

• emy_dx

1

Nu cred sa fie firele leonice, tv-ul e prevazut cu doua dif,s-ar opri una din ele, in plus ca se aude fasait in boxe la intrerupere! are cineva o schema pentru acest model?aveti vreo schema a acestui tv? Nu cred sa fie firele leonice! multam

are proc.:TDA 9341-17acVER:2.0. Acum ma uit la el! MODEL:MEK-UOC-14/21am refacut lipiturile ,m-am uitat la firele leonice ,nimic,chiar mai des se opreste sunetu .sa fie finalu dus?

ajutama,nu stiu,ce.are ! pe iesirea av face tot la fel! cand e rece tv-ul nu se mai aude deloc,dupa 20 de min mai apare si dispare ,cand se incalzeste. mersila fel face si pe av, cand e rece nu se mai aude! vreo idee ! mersi

Salut! n-am apucat sa iau finalu audio dar am mai observat ceva, atunci cand imaginea e inchisa se ia sonoru de tot, iar cand imag e luminoasa exemplu,lumina zilei sunetu apare brusc pana apare o imag mai intunec ìar apoi dispare .ai vreo idee.? mersi