Guest coty100 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj. Link to comment
Guest coty100 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Am gasit manualul pickup-ului in care se regaseste si schema tehnica.. acum am nevoie de un electronist bun si serios care sa ma ajute sa il repar.. problema lui este ca platanul nu se invarte, cred ca e motorul de vina insa asta este doar parerea mea... este cineva din iasi care ma poate ajuta sau care imi poate recomanda pe cineva??Astept un raspuns. Link to comment
nemotoujours Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj. salut! fiind colectionar, de piese romanesti indeosebi,ma intereseaza acest pick-up. nu ai dori sa faci schimb cu un NC 43 tesla? mailul meu: [email protected] Link to comment
SOLDAN CONSTANTIN Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Buna seara,aveti schema si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/wli06s6scuqe/Picture.jpg.html cu stima Soldan. Link to comment
Guest ciudec Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca acest aparat are doza magnetica sau ceramica? Stima! Tehnoton PD2201 HF, desigur ... Link to comment
SOLDAN CONSTANTIN Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Sa traiti,are doza electromagnetica VM2103 cu stima Soldan. Link to comment
Wheler Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Salut..sper sa nu deranjez cu acest mesaj off topic are cineva din greșeală sau din întîmplare contragreutate pentru pikupul discut in topic tehnoton PD 2201 hf..contra cost evident..multumesc Link to comment
mihaibrinza Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Dacă platanul nu se învârte ,probabil este căzută ,sau ruptă, cureaua de transmisie de la motor la platan prin schimbătorul de turație mecanic . Pentru contragreutate am disponibil întreg brațul. Daca motorul este defect am disponibil una piesă Link to comment
Marius Nicu Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 La 25.10.2010 la 21:21, remus68 a spus: Posteaza schema. Sunt interesat si eu de manualul sau , daca se poate, v-asi ruga . Link to comment
Recommended Posts