Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pickup Tehnoton PD2201 HF

Guest coty100

Recommended Posts

Guest coty100

salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj.

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SOLDAN CONSTANTIN

2

• Marius Nicu

1

• mihaibrinza

1

• Wheler

1

Guest coty100

Am gasit manualul pickup-ului in care se regaseste si schema tehnica.. acum am nevoie de un electronist bun si serios care sa ma ajute sa il repar.. problema lui este ca platanul nu se invarte, cred ca e motorul de vina insa asta este doar parerea mea... este cineva din iasi care ma poate ajuta sau care imi poate recomanda pe cineva??Astept un raspuns.

• 3 years later...

salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj.

salut!

fiind colectionar, de piese romanesti indeosebi,ma intereseaza acest pick-up.

nu ai dori sa faci schimb cu un NC 43 tesla?

mailul meu:

[email protected]

• 5 months later...
  • 5 years later...

Salut..sper sa nu deranjez cu acest mesaj off topic are cineva din greșeală sau din întîmplare contragreutate pentru pikupul discut in topic tehnoton PD 2201  hf..contra cost evident..multumesc

• 2 months later...

Dacă platanul nu se învârte ,probabil este căzută ,sau ruptă,  cureaua de transmisie de la motor la platan prin schimbătorul de turație mecanic .

Pentru contragreutate am disponibil întreg brațul. Daca motorul este defect am disponibil una piesă

• 2 months later...