Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyundai HSS-3169NA de la Digi


Guest last1devil

Recommended Posts

Guest last1devil

Salut! Sunt nou pe forum!Am si eu o problema cu un receiver Hyundai HSS-3169 de la DigiTV. Dintr-o data a ramas fara semnal. In casa am alte 2 receivere DigiTV care merg perfect pe aceeasi antena.Am verificat tensiunea la 'LNB INPUT' si am 18V, deci e bine. Am verificat fiecare iesire de la sursa si am tensiune la toate.Care sa fie problema? Ce trebuie sa verific?Precizez ca semanul este 0%, nu ca mi-au inchis contractul aia de la Digi, etc.Multumesc!

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest last1devil

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau reset.La service la Digi nu pot sa-l duc pentru ca sunt in Spania. Si oricum mai am 2 decodoare.Pe asta vroiam sa-l repar pentru niste teste.Daca cineva a avut o problema similara il rog sa posteze aici.Multumesc!

Link to comment

Si mie mi s-a bulit decodorul (a crapat sursa sau procesorul, nu mai stiu). Si eu am deschis cutia (nu avea nici un fel de sigiliu; bine, am folosit surubelnita potrivita si nu am zgariat, indoit sau ars nimic). M-am dus la RDS sa cumpar alt decodor, dar aia mi l-au cerut pe cel vechi si mi-au dat altul (depus de un fost abonat), dar GRATIS. Dat telefon si comunicat seriile aparat si cartela pentru "sincronizare". Functioneaza si in prezent.Spor!

Link to comment
Guest radu_cracu

Si mie mi-au schimbat decodorul, dar la mine se mai vedea cu "purici". I-am intrebat ce poate sa aiba si au bolborosit ceva de ceva sursa. Incearca totusi sa il schimbi. Bafta

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines