Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator,mixer

Guest Danutz_102890

Recommended Posts

Guest Danutz_102890

Salut,am si eu nevoie de un sfat!Am 2 boxe yamaha ax15 si un mixer Bhringer PMP5000 cand l-am cumparat din magazin mi s-o spus ca are suficienta putere cat sa duca boxele insa nu-i asa,numai se chinuie sa amplifice boxele mai ales ca eu am nevoie de putere mare ca sa se auda tare!As vrea sa stiu daca as putea sa leg la mixer un amplificator in asa fel incat sa pot folosi si puterea mixerului impreuna cu puterea amplificatorului si sa amplific asa boxele!

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Victor Postolachi

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna!

Mai jos este manualul mixerului tau, la pagina 13 este desenat cum conectezi amplificatorul, in partea dreapta sus la mixer sunt doua esiri pentru doua amplifuri, acolo unde scrie MAIN 1 out L/R conectezi amplificatorul, daca ai doua amplificatoare atunci al doilea il conectezi la

MAIN1/2out L/R. :speriat In nici un caz nu poti sa conectezi un amplificator cu cel incorporaat in mixer. www.behringer.com/EN/downloads/pdf/PMP1 ... 6_M_EN.pdf

In acest manual este explicat tot asa ca cred ca te vei descurca.

Seara buna!!!

Guest Danutz_102890

iti dai seama ca stiu si eu sa leg un amplificator la mixer.insa nu stiam daca as putea cumva sa maresc puterea amplificatorului dp mixer si anume sa leg un amplif de el care sa mearga impreuna cu cel al mixerului!oricum ms de raspuns!