Optiplex Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 salutare tuturor , are cineva scheme de mixere ? 4 canale 50w canal , vu-metre cu ac pe fiecare canal, control de bas medii si inalte pe fiecare canal ? .... tin sa precizez ca desi stiu ca gasesc pe nea goagal nu stiu cat de bune sunt , de la cei mai experimentati de pe forum am certitudinea ca sunt bune . nu vreau sa imi cumpar ... dupa ce am ascultat pe la prieteni si cunostinte mixere statii egalizatoare boxe etc .... diy ... am ajuns la concluzia ca ies mai bine si mai ieftin ( cateodata) decat cele de comert . Multumesc , Robert Link to comment
remus68 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Dynacord Powermate 500, dar nu stiu daca iti place, ca are 2 x 300W si ceva mai multe intrari. Link to comment
Optiplex Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 cma complicat de construit dar bun multumesc , se poate inchide Link to comment
remus68 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Foarte simplu si foarte bun nu vei intilni... decit in prospectele chinezesti... Link to comment
Recommended Posts