Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyunday Tv


Guest m0p

Recommended Posts

Buna la toata lumea, am cumparat un televizor hyunday si mi sa stricat telecomanda m'am dus la magazinul respectiv sa iau o telecomanda si mi sa dat una noua dar una Pilot Supertel si nu o pot activa nici cum. Am incercat cu codurile ce scrie pe carte cu instructiuni citite pe forumuri dar nu am reusit ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in problema asta ! Va multumesc.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dar tv-u nu e asa nou, are cam 3 ani de zile :-? si telecomanda pilot nu a fost cumparata recent are si ea cam 1 an de zile !

Vrei sa ai telecomanda originala cu care sa faci toate functiile ? Dai banii. Pune modelul aici si ti se va raspunde ce telecomanda merge.Sau te zgarcesti la 10-15 lei ?P.S. Mai mult ca sigur are sasiu de Beko ( 12.6 ; E1 ) sau de Vestel ( 11AK30 ).
Link to comment

Dupa cum zice si colegul TV1 nu inteleg de ce cumpara oamenii tot felul de telecomenzi universale cu n"spe mii de coduri de activare si alte tampenii de genul, cind pot sa cumpere exact telecomanda aparatului dupa modelul acestuia!!Si la mine vin cu telecomenzi universale sa le activez coduri pt tipul de tv si parca nu vor sa inteleaga ca nu vor face niciodata toate functiile televizorului in cauza decit ....pornit /oprit si comutat programe eventual reglaj volum,cu toate ca se gaseste si originala de cumparat,ma rog clona chinezeasca,dar care merge si e cu ceva bani mai scumpa!!!

Link to comment

nu sint neaparat gresit informati...! in principal , comerciantii sint de vina , din urmatoarele motive...1-- interesul comerciantilor AMATORI lor este sa vinda , nu sa-si bata capul cu explicatii prea multe...! 2-- vinzarea universalelor de duzina exclude existenta /utilizarea/ actualizarea cataloagelor si a bazelor de date...!3-- pretul anumitor universale este atit de ridicol de mic , incit exista tentatia respectivului comerciant de duzina sa investeasca masiv in astfel de gunoaie , chiar daca unele au un portofoliu redus de coduri sau calitatea lor este execrabila...!4-- daca tot au investit masiv la punctul 3-- , atunci trebuie sa le si vinda , nu-i asa...? iata cum din doi pasi si trei miscari apare si reclama mincinoasa , de genul...IA-O DOM`LE , CA E UNIVERSALA...MERGE PE ORICE APARAT , CE NAIBA...!!! EU VIND AICI IN PIATA , LA TARABA DE O GRAMADA DE ANI ...SINT OM SERIOS , NU TE VRAJESC...!!! :ras: 5-- in ultimul rind , clientii sint de vina ca ---de foarte multe ori --- se lasa dusi de nas de reclama mincinoasa , uneori cu o foarte mare usurinta...! :da

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines