Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema

RobyToby

Recommended Posts

Pana acum o una nu am mai intalnit aceasta problema si nu stiu cum sa scap de ea. Mai intai a aparut pe un cont de Gmail unde am si un blog .La o saptamana a aparut si pe alt cont de pe un site de licitatii de unde am cumparat o memorie (RAM) pentru un amic si acum pe contul de Yahoo .Va rog daca se poate sa ma ajutati sa scap de acest spyware ca eu cred ca asta este.Problema ca am scanat si nu a descoperit nimic programul antispyware .Am sa pun si doua capturi facute de mine .

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RobyToby

4

Pe contul Yahoo si Gmail paginile sunt securizate ,are cele doua semne ,https si acel lacat .Se poate sa fie scam ?Sau cineva este interesat de conturile mele ,nu stiu ce ar putea sa afle ca nu fac plati online si nici nu cumpar cu cardul de pe net .

Se pare ca am scapat de problema asta , nu mai apare semnul exclamarii peste lacatul din pagine securizata.Am renuntat si la Windows acum cateva zile pentru ca am scanat cu alt antivirus hardul si a gasit 1 keylogger,1 backdoor si 4 trojeni.