Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mp3

Guest kosmin90

Recommended Posts

Guest kosmin90

salll....As dori si eu o informatie in legatura cu un mp3 cel de la aceasta adresa ( http://www.techbuy.com.au/products/7607 ... 350R-S.asp ) il am de un an de zile si nu am avut probleme cu el il folosesc la masina printr-o mufa care intra in casetofon, insa de ceva timp acumulatorul nu mai tine atat de mult si cum e criza :rade: m-am gandit ca in locul aculatorului sa pun 2 baterii sau un acumulator de telefon sau daca se poate sa il incarc cu un transformator din acela reglabil de masina....si cum nu ma prea pricep la electronica si nu as vrea sa fac vreo prostie sa nu mai functioneze nici o ora :rade: sau daca e posibil sa formatez acumulatorul, astept raspunsurile voastre sper ca sa nu imi dati ideea sa imi cumpar altul pentru ca dupa cum am spus e criza......va multumesc mult si ma scuzati daca mai am greselii sau nu am postat unde trebuia :jytuiyu

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catkiller

1

Top Posters In This Topic