Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv blue sky

mircea 48-50

Recommended Posts

Buna seara domnilor.Va rog sa imi dati un sfat(asa cum ati facut mereu).Am un tv blue sky echipat cu sasiu 11ak30 la care am gasit finalul linii BU808DFI ars.L-am inlocuit cu BU808DFX(pt. ca nu am gasit originalul) am masurat tensiunile sunt bune,condensatorul de recuperare pare bun la masuratoare(nu l-am inlocuit) insa tranzistorul se incalzeste foarte puternic.Ce credeti ca pote fi,nu sunt tranzistoarele echivalente,sau o alta piesa este defecta.Va multumesc anticipat.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANDRASONI LUCIAN

2

• mircea 48-50

2

• misuraelectronic

1

pentru inceput , schimbati condensatorul din baza lui 808 si montati-i un electrolitic de preferinta de 22uf/63v , obligatoriu mbr si de 105 grade... :da

Pt siguranta in functionare , schimbati din oficiu C619(0,1 uF/250V) chiar daca masurat pe capacimetru este bun, s-ar putea sa lipseasca de pe placa C645(puneti un220uF) si daca rezistentele de pe alimentarea tranzistorului driver sunt de 39 ohmi , micsorati-le la 22 ohmi. Succes!