Guest RazvanI Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Salutare, am un monitor Hyundai N91W si imi face probleme. Il deschid, vad imaginea pentru 10 secunde si apoi se inchide. Nu se inchide de tot, nu trece pe standby. Becul are doua stari. Albastru - deschis (are semnal) ; Portocaliu - Standby. Aici becul ramane albastru, desi se inchid lampile.Cand se inchide, se aude un ticait foarte subtil in el.Ce credeti ca ar fi ? Link to comment
Gicuta 46 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Cel mai probabil o lipitura nasoala ! Link to comment
Guest RazvanI Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ma poate ajuta cineva din Bucuresti sa-l repar ? Link to comment
Guest RazvanI Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Nu e nimeni care ma poate ajuta ? Link to comment
marinescug Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Se pare ca ai o lipitura chinezeasca ( as e citi cu personalitate) in zona convertorului pentru lampi. Ar fi o idee sa te apropii de ecran cu o veioza / lanterna puternica si sa vezi saca se mai formeaza imagine pe LCD, desi neiluminat. Se schimba inverorul lampii /lampilor.Daca nuai experientza, preferrabil sa nu-l desfaci neasista sunt tensiuni mari pe acolo. Link to comment
Guest RazvanI Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Reinnoiesc post-ul.Ma ajuta cineva sa il fac singur? Multumesc. Link to comment
dan cod Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Reinnoiesc post-ul.Ma ajuta cineva sa il fac singur? Multumesc.Daca esti de meserie sau te pricepi defectul zic eu este ori tub cu scapari ori invertor defect,dar nu trebuie omis nici comanda on/off a invertorului te putem ajuta doar daca masori si revii cu date altfel nu putem ghici ce e acolo Link to comment
Recommended Posts