Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum pot sa controlez un servomotor? Platesc bine!!!


Guest theo

Recommended Posts

Salut

Vreau daca poate cineva sa imi faca un dispozitiv cu care sa pot sa controlez un servomotor la stanga si la dreapta exact cat doresc eu.

De ex sa invart rotita dintr-un mouse si in partea cealalta sa se invarta servomotorul exact cat am invartit eu rotita.

Sau cu un potentiometru in loc de rotita de mouse

Evident platesc bine.

Daca e cineva interesat poate sa-mi scrie la [email protected]

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vezi ca la Tico de ex este un modul electronic exact asa cum vrei tu, folosit la reglajul farurilor in sus si jos dupa un potentiometru de la bord. Poate il gasesti ca piesa de schimb, sau in dezmembrari, este 100%functional si nu mai trebuie sa ti-l faca nimeni.

Link to comment
Guest iannis474

poti folosi o telecomanda radio ca aceea de la masinute si un motor reductor cuplat la volan ceea ce este mai complicat trebuie un cuplaj forta detul de mare

Link to comment

M-am gandit daca s-ar putea sa i-au rotita dintr-un mouse si cand o misc un motor sa urmareasca exact cat am invartit eu rotita. Poate stie cineva cum se face un program si cum sa conecteze un motor la un calculator.

Link to comment

spune mai multe si te ajut euce tip de motor ?distanta dintre calculator ptr tipul inerfeteisi in ultimul rind ce inseamna platesc bine ?mai bine spui o suma si vezi cine te poate ajutadar dupa cite stiu aici nu se bun intrebari(sfaturi,softuri) pe bani !!!totul este MOCA 8)

Link to comment

sunt de acord cu tine sfaturi si softuri sa fie gratis eu vreau sa0mi faca cineva toata chestia asta pt ca eu nu me pricep si nu mi se pare normal ca cineva pe care nu-l cunosc sa munceasca pe gratis pt mine.Platesc bine inseamna cat imi cere acel cineva atata ii dau. Bineinteles daca imi cere 1000 de euro nu platesc. Platesc minim 500000 ziua de munca la dispozitiv asta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines