Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BM good or bad?


Guest m_maxx

Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sunt 1000..0000 asa difuri, si o sa se umple.. sunt multe stifturi...si ..mai e o problema..care e criteriul dupa care sunt caracterizate..daca te iei dupa cele pro atunci majoritatea sunt stifturi...depinde fiecare unde le foloseste, ca nici sa ai in casa boxe cu care sa poti sonoriza o disoteca si sa bagi <2-3W in ele nu e bine, adica e cam risipa de multi bani...diful ala si eu sunt de acord,nu imi place nici cum suna, nici faptul ca trebuie sa bagi W seriosi in el ca sa se auda cat de cat ceva..deci..stift.. :crazy:

Link to comment

Ma refeream la ceva de genul: firma ( Sal, Domotec, Eurotec etc ).Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate la comparatia cu cele pro ( eu o sa incep sa folosesc numai asa ceva, de cand am auzit cum suna un sw in comparaite cu alte difuri, in cateva zile trebuie sa soseasca 2 cutii in care o sa bag difuri pro );dar cred ca s-ar putea incerca ceva urmator: stifturi sa fie difurile care nu suporta nici macar puterea peak in comparatie cu puterea scrisa pe ele.ex Ydd, Domotec, eurotec ( 10" - 1300 W Peak, sa razi cu lacrimi ca la 200 W peak se arde )

Link to comment

stift, din pacate

am avut pe mana multe difuzoare chinezesti, si crede-ma ca le cam stiu deja .alea BM sunt chiar niste gunoaie nu rezista nici la 40W rms , bobina e o gluma, si magnetul e MICUTam lucrat mai demult cu Ying chun (fiecare trebuie sa inceapa de undeva) si trebuie sa spun ca sunt de 1000 de ori mai bune decat BM-ul asta :?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines